Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Concept car με

Concept car με «άρωμα» Supra από την Toyota στο Detroit

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ένα "concept car επιδόσεων" για το Detroit κάτι το οποίο συνδυαστικά και με μια σειρά πληροφοριών και τη συνεργασία της Toyota με την BMW, συντείνει στην επάνοδο του Supra στην γκάμα.

Οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο επιδόσεων στην προσεχή έκθεση του Detroit στις 13 Ιανουαρίου αναζωπυρώνοντας τις πληροφορίες για τη δρομολόγηση ενός μοντέλου που, ουσιαστικά, θα λειτουργήσει ως διάδοχος του Supra.

Η ιδέα ενός διαδόχου για το Supra δεν είναι καινούρια μιας και είχε αρχικά πυροδοτηθεί με το πρωτότυπο Toyota FT-HS το οποίο παρουσιάστηκε στο Detroit το 2007, χωρίς όμως να μπει ποτέ στην παραγωγή. Πλέον, ωστόσο ολοένα και περισσότερα κομμάτια φαίνεται να ταιριάζουν προκειμένου να φέρουν στην γκάμα της Toyota ένα πισωκίνητο coupe υψηλών επιδόσεων.

Πρώτον, αν και προς το παρόν, εξακολουθεί να μην υπάρχει χειροπιαστό δείγμα του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί στο Detroit, λειτουργώντας ως προπομπός ενός διαδόχου του Supra, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κέντρο σχεδιασμού της Toyota στην Καλιφόρνια φέρεται να έχει αναλάβει το σχεδιασμό ενός αντίστοιχου πρωτοτύπου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες το παραπάνω πρωτότυπο θα εξοπλίζεται με υβριδικό σύνολο μεγάλης ισχύος, μια περιγραφή που, με τη σειρά της, δείχνει να ταιριάζει ιδανικά στην υλοποίηση της συνεργασίας των BMW-Τoyota οι οποίες, πριν περίπου δύο χρόνια συμφώνησαν να εξελίξουν από κοινού ένα υβριδικό sports car.

Auto Express

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024