Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne 2017: Tρίτη και καλύτερη!

Porsche Cayenne 2017: Tρίτη και καλύτερη!

Τον τίτλο του ικανότερου -στην άσφαλτο- SUV πρόκειται να υπερασπιστεί η τρίτη κατά σειρά γενιά της Porsche Cayenne, με όπλα της το χαμηλότερο βάρος και τις τεχνολογίες αιχμής.


Αν και η νέα Porsche Cayenne δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2017, οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν το γερμανικό SUV έχουν αρχίσει να διαρρέουν.

Η τρίτη, κατά σειρά, γενιά του αυτοκινήτου πρόκειται να βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα του ομίλου VW, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο νέο Audi Q7.

Χάρη στο νέο δάπεδο, η διαφορά στο βάρος ανάμεσα στη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου και στην Cayenne του 2017 αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και τα 100 κιλά.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, οι βασικές γραμμές του αμαξώματος πρόκειται να διατηρηθούν, ωστόσο, η νέα Cayenne θα υιοθετήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που για πρώτη φορά συναντήσαμε στη «μικρότερη» Macan.

Οι κινητήρες βενζίνης δεν πρόκειται να διαφοροποιούνται σημαντικά από τα σημερινά δεδομένα, γεγονός που σημαίνει ότι οι V6 και V8 κινητήρες βενζίνης ή diesel είναι εκείνοι που θα διαμορφώνουν την γκάμα της νέας Cayenne.

Τη θέση του πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του κορυφαίου SUV της Porsche πρόκειται να διατηρήσει και το υβριδικό σύνολο, το οποίο ίσως αποκτήσει plug-in ιδιότητες αλλά και έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ως βάση.

Auto Express

Sports in

O «killer» Ελ Κααμπί έγινε ο πρώτος σκόρερ του Conference League παίζοντας μόνο στα νοκ άουτ (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έφτασε τα εννέα γκολ με τον Ολυμπιακό σε οκτώ εμφανίσεις στο Conference League, έχοντας παίξει στη διοργάνωση από τα νοκ άουτ και μετά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024