Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru WRX STI 2015: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Subaru WRX STI 2015: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Detroit των H.Π.Α. θα αποτελέσει η αφετηρία για την ισχυρότερη έκδοση του μέχρι σήμερα γνωστού Subaru WRX.


Τα διακριτικά STI και εκείνα τα χαρακτηριστικά που θυμίζουν στους παλαιότερους την εμπλοκή της Subaru στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πρόκειται να αποκτήσει πολύ σύντομα το μέχρι σήμερα γνωστό Subaru WRX.

Βαμμένο στο κλασικό World Rally Blue χρώμα της Subaru, με χρυσαφί ζάντες και εντυπωσιακά αεροδυναμικά βοηθήματα, το WRX STI αποτελεί μία από τις παγκόσμιες πρεμιέρες που φιλοξενεί η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

Αντί για τον δίλιτρο boxer κινητήρα βενζίνης που συναντάμε στην «πολιτική» εκδοχή του αυτοκινήτου, το WRX STI εφοδιάζεται με έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος ωστόσο είναι χωρητικότητας 2,5 λίτρων και απόδοσης 305 ίππων.

Φυσικά, τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου συμπληρώνει το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης της Subaru, γνωστό και ως Symmetrical All Wheel Drive, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στο οδηγό να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του και συνεπώς την κατανομή της ροπής μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα.

Το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων, τα φρένα της Brembo, το πλήρως απενεργοποιούμενο ESP, ο πλούσιος εξοπλισμός του εσωτερικού και η ενισχυμένη ακαμψία του πλαισίου έρχονται να προστεθούν στα παραπάνω χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού WRX STI.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024