Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo V40: Το ασφαλέστερο τετράτροχο -και- στην Κίνα

Volvo V40: Το ασφαλέστερο τετράτροχο -και- στην Κίνα

Στο ασφαλέστερο επιβατικό αυτοκίνητο που έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα από τον κινεζικό οργανισμό NCAP, αναδείχθηκε το Volvo V40.

Το Volvo V40 δεν αρκέστηκε στη διάκριση των πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του κινεζικού ανεξάρτητου οργανισμού NCAP, αλλά κατέρριψε με την επίδοσή του κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Έτσι, το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελεί, πλέον, το ασφαλέστερο επιβατικό όχημα που έχει περάσει από τις δοκιμές πρόσκρουσης του China NCAP, τίτλος που όπως είναι γνωστό το ακολουθεί και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

«Ο κλωβός ασφαλείας διαθέτει έναν συμπαγή σχεδιασμό και αποτελείται από μία μίξη διαφορετικών ποιοτήτων χάλυβα. Το Volvo V40, επίσης, εξοπλίζεται με πρωτοποριακά συστήματα ενεργητικής ασφαλείας που βοηθούν τον οδηγό να αποφεύγει τα ατυχήματα, τις επικίνδυνες καταστάσεις, τους πεζούς και τους ποδηλάτες.

«Αυτές οι τεχνολογίες δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμα στην αξιολόγηση του China NCAP. Επιπρόσθετα, το V40 προσφέρει προστασία σε περίπτωση ανατροπής και διαθέτει αερόσακο πεζού, μία τεχνολογία μοναδική στην κατηγορία του», δήλωσε σχετικά με τη διάκριση του σουηδικού μοντέλου ο Thomas Brobreg, τεχνικός σύμβουλος στο Κέντρο Ασφάλειας της Volvo

«Οι υψηλές βαθμολογίες του τελευταίου διαστήματος σε όλο τον κόσμο, υπογραμμίζουν την ηγετική μας θέση στην ασφάλεια των αυτοκινήτων. Παρουσιάζοντας συνεχώς νέα συστήματα πρόληψης και προστασίας, συνεχίζουμε προς τον στόχο μας, ο οποίος είναι έως το 2020 κανείς να μην τραυματίζεται ή να χάνει τη ζωή του στο εσωτερικό ενός Volvo. Το όραμά μας είναι αυτοκίνητα που δεν θα συγκρούονται», πρόσθεσε ο Σουηδός.

auto.in.gr

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024