Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο

Βραβείο «Best Concept Car» για το Volvo Concept XC Coupe στο Detroit

Με το βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία του θα αποχωρήσει από την έκθεση του Detroit το πρωτότυπο της σουηδικής φίρμας, αποσπώντας μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση καθώς την επιτροπή του θεσμού EyesON Design Awards απαρτίζουν υψηλόβαθμα στελέχη στον τομέα σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το βραβείο του καλύτερου πρωτότυπου αυτοκινήτου σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του, απέσπασε το Concept XC Coupe της σουηδικής φίρμας στο πλαίσιο του EyesON Design Awards, του επίσημου θεσμού της έκθεσης του Detroit που αφορά την σχεδίαση.

Στην επιτροπή απονομής των βραβείων του αμερικανικού θεσμού συμμετέχουν και ψηφίζουν ηχηρά ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ό,τι αφορά το design αλλά και ακαδημαϊκοί.

Παράλληλα με το βραβείο του «Best Concept Car» το Concept XC Coupe απέσπασε και αυτό του «Best Use of Color, Graphics and Materials» (Βραβείο καλύτερης χρήσης χρώματος, γραφικών και υλικών) στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού.

Το βραβείο παρέλαβε ο σχεδιαστής του concept car και ενορχηστρωτής της νέας αισθητικής κατεύθυνσης της Volvo Cars, Thomas Ingenlath o οποίος δήλωσε: «Νιώθω τιμή και, φυσικά, πολύ χαρά. Είναι εξαιρετικά ενθραρρυντικό και δείχνει ότι η νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της Volvo χαίρει εκτίμησης όχι μόνο από το ευρύ κοινό και τον Τύπο αλλά και από τους ανθρώπους που ηγούνται στον τομέα σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας».

auto.in.gr

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024