Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Golf R Evo: H -πιο- άγRιa πτυχή ενός best-seller

VW Golf R Evo: H -πιο- άγRιa πτυχή ενός best-seller

Οι Γερμανοί ετοιμάζουν μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση για το Golf R την οποία θα παρουσιάσουν ως πρωτότυπο στην έκθεση του Πεκίνου.

Μια ισχυρότερη αγωνιστικών προδιαγραφών έκδοση του Golf R φέρεται να προετοιμάζει η γερμανική φίρμα και την οποία θα παρουσιάσει, αρχικά ως πρωτότυπο, στην έκθεση του Πεκίνου τον προσεχή Απρίλιο.

Το VW Golf R Evo, όπως αναμένεται να ονομάζεται η πρωτότυπη έκδοση, θα αξιοποιήσει τον γνωστό δίλιτρο κινητήρα TSI ο οποίος θα προσφέρει περισσότερη ισχύ από τους 300 ίππους της μέχρι σήμερα γνωστής έκδοσης, διαθέτοντας πάντα τετρακίνηση.

Ωστόσο, το επίκεντρο της αναβάθμισης της νέας εκδοχής του Golf R δεν θα είναι ο κινητήρας, αλλά οι εκτεταμένες αλλαγές με στόχο την μείωση του βάρους έως και κατά 100 κιλά.

Αυτό αναμένεται να επιτευχθεί, αφενός, με την χρήση ελαφρύτερων bucket καθισμάτων μπροστά και την αντικατάσταση των πίσω με roll cage και αλλά, κυρίως, με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και την κατασκευή μερών όπως η οροφή από το συγκεκριμένο ελαφρύ υλικό.

Στη «δίαιτα» του Golf R το οποίο έχει βάρος 1.476 κιλών αναμένεται να συμβάλλουν τεχνολογικές εφαρμογές από την Audi, όπως αυτές που εφάρμοσε στο πρωτότυπο Audi TT ultra Quattro που παρουσίασε στο φεστιβάλ Worthersee του 2013 και το οποίο, εκτός από την εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, διέθετε καινοτόμο ανάρτηση με ελατήρια από ενισχυμένο πλαστικό και κεραμικά δισκόφρενα.

Auto Express

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024