Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Scirocco 2014: Ανανέωση εκ των έσω

VW Scirocco 2014: Ανανέωση εκ των έσω

Τον κύριο λόγο στη διαδικασία ανανέωσης του γερμανικού coupe θα έχουν οι αλλαγές στην γκάμα κινητήρων του η οποία θα εντάξει μηχανικά σύνολα από το Golf VII με στόχο περισσότερη οικονομία αλλά και επιδόσεις.

Η VW δρομολογεί την ανανέωση του μικρομεσαίων διαστάσεων coupe της η οποία, πιθανότατα, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην 84η έκθεση της Γενεύης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ανανεωμένη εκδοχή του Scirocco θα μεταβάλλει όσο το δυνατόν λιγότερο την εξωτερική της εμφάνιση, ανασχεδιάζοντας μόνο ορισμένα στοιχεία στην γρίλια και στα φωτιστικά σώματα, καθώς η VW δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αποξενώσει το κοινό του με δραστικότερες αλλαγές.

Εκεί που αναμένεται να συμβούν ριζικές αλλαγές είναι στην γκάμα κινητήρων του καθώς το Scirocco θα προσαρμοστεί στις –πολλές- εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην φίρμα από τον καιρό της έλευσής του.

Έτσι, στην γκάμα του ανανεωμένου Scirocco αναμένεται να συμπεριληφθεί, μεταξύ άλλων ο 1,4 λίτρων TSI βενζινοκινητήρας με τεχνολογία αδρανοποίησης κυλίνδρων καθώς και ο δίλιτρος TDI diesel από το οπλοστάσιο του Golf VII.

Αυτό αναμένεται να έχει σαφή πλεονεκτήματα σε επίπεδο οικονομίας κατανάλωσης καθώς τα αντίστοιχα μεγέθη θα κινηθούν σε 4,7 λίτρα/100 χλμ. για τις πιο αποδοτικές εκδόσεις βενζίνης τoυ Scirocco και σε 4,0 λίτρα/100 χλμ. για τις πιο αποδοτικές πετρελαιοκίνητες, οι οποίες, παράλληλα, θα επωφεληθούν και από μια αύξηση ισχύος.

Στην κορυφή της γκάμας, την έκδοση R, θα εξοπλίσει το δίλιτρο TSI μηχανικό σύνολο που εφοδιάζει και την αντίστοιχη έκδοση του Golf με απόδοση 300 ίππων.

Τις αλλαγές στην γκάμα θα συνοδεύσουν βελτιώσεις στο πλαίσιο, αλλά και ορισμένες τροποποιήσεις που αφορούν την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού κυρίως σε ό,τι αφορά τα gadget.

Επίκεντρο θα αποτελέσει το νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής και το σύστημα MirrorLink το οποίο πρακτικά θα επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση οποιοδήποτε smartphone και την αξιοποίηση των λειτουργιών του μέσω της κεντρικής οθόνης.

Auto Express

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024