Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class Coupe 2014: Αρχηγική εμφάνιση

Mercedes-Benz S-Class Coupe 2014: Αρχηγική εμφάνιση

Μια εικόνα της έκδοσης παραγωγής της S-Class Coupe έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποσχέσεις των Γερμανών για τη δίθυρη έκδοση της ναυαρχίδας τους.

Η coupe εκδοχή της ναυαρχίδας της Mercedes-Benz δίνει το στίγμα της μέσω μιας εικόνας που είδε το φως της δημοσιότητας πριν την επίσημη αποκάλυψή της, ως έκδοσης παραγωγής, στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 4 Μαρτίου.

Μια ματιά στις γραμμές που συνθέτουν την εικόνα του γερμανικού coupe αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η Mercedes-Benz, κράτησε την υπόσχεσή της περί πιστότητας της έκδοσης παραγωγής στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2013.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία, η S-Class Coupe θα αντλήσει τόσο την τεχνολογία της όσο και τους κινητήρες της από τις τετράθυρες εκδόσεις του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τα διακριτικά AMG.

Αντίστοιχη με την τετράθυρη έκδοση αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού, όπου, ωστόσο, ορισμένα στοιχεία, όπως το ανασχεδιασμένο τιμόνι, η απουσία αναλογικού ρολογιού από το ταμπλό καθώς και η πιο εκτεταμένη χρήση μετάλλου αντί ξύλου στις επενδύσεις, θα αναλάβουν να συμπληρώσουν το στίγμα μιας δυναμικότερης εικόνας, έναντι των μέχρι σήμερα γνωστών τετράθυρων εκδόσεων της S-Class.

Auto Express

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024