Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Octavia Scout: H off-road πλευρά της πρακτικότητας

Skoda Octavia Scout: H off-road πλευρά της πρακτικότητας

Η off-road εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου δίνει ραντεβού για την έκθεση της Γενεύης όπου θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της, εμπλουτίζοντας την γκάμα της Octavia με μια τετρακίνητη έκδοση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την ανάλογη εμφάνιση.


Η τσεχική φίρμα δίνει το στίγμα της Octavia Scout η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης για να συμπληρώσει, στη συνέχεια, την γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου με μια έκδοση η οποία έχει ως αφετηρία την Combi, αλλά προσφέρεται για πιο απαιτητικές διαδρομές και ανάγκες.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της αντίστοιχης έκδοσης στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου, η Scout υιοθετεί μια σειρά αισθητικών χαρακτηριστικών όπως τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι διαφοροποιημένοι και χαμηλότερα τοποθετημένοι προφυλακτήρες με τις ασημί λεπτομέρειες, η μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, τα ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης και οι χαρακτηριστικές ράγες οροφής προκειμένου να στοιχειοθετήσει το off-road στίγμα της.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί των 17 ιντσών αλλά και ένα ανασχεδιασμένο πολυλειτουργικό τρίακτινο δερμάτινο τιμόνι στο εσωτερικό.

Παράλληλα, η αυξημένη κατά 3,3 εκατοστά, απόσταση από το έδαφος συνδυαστικά με σύστημα τετρακίνησης Haldex 5 θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν στην Octavia Scout και τις δυνατότητες που υπόσχονται οι σχεδιαστικές της διαφοροποιήσεις.

Τα μηχανικά της σύνολα, δύο βενζίνης και ένα πετρελαίου, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Skoda, θα προέλθουν από τις γνωστές επιλογές που απαρτίζουν την γκάμα των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων της νέας Octavia με την τσεχική φίρμα να επιφυλάσσεται για τις ακριβείς προδιαγραφές τους μέχρι την επίσημη πρεμιέρα στην ελβετική έκθεση.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024