Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi TT 2015: Παράσταση νίκης

Audi TT 2015: Παράσταση νίκης

Το γερμανικό coupe δίνει τα επίσημα διαπιστευτήρια της νέας του εικόνας πριν κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο "floor" της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης η οποία ανοίγει αυλαία στις 4 Μαρτίου.


Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο δείγμα της τρίτης γενιάς του εμβληματικού coupe της το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή, 84η έκθεση της Γενεύης.

Με μια πρώτη ματιά, το Audi TT δεν δείχνει να απομακρύνεται ριζικά από την μέχρι τώρα γνωστή εικόνα του, υιοθετώντας μια εξελικτική προσέγγιση στα χαρακτηριστικά του με στόχο μια ακόμα δυναμικότερη εμφάνιση με τη βοήθεια στοιχείων από το supercar της φίρμας R8.

Κάτω από τις τυπικά coupe μεταλλικές του επιφάνειες θα βρεθεί η πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου, MQB, ενώ σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η πλειονότητα των εκδόσεων του ΤΤ θα αξιοποιήσει τετρακύλινδρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Στην κορυφή αναμένεται να βρεθεί ένας πεντακύλινδρος με ισχύ 380 ίππων που θα αναλάβει να δώσει ζωή στην RS έκδοση.

Όλες οι εκδόσεις αναμένεται να εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στις επιλογές αναμένεται να συμπεριληφθεί το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic, αλλά και η τετρακίνηση.

Η Audi έχει ήδη δώσει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου ΤΤ παρουσιάζοντας στην έκθεση CES στο Las Vegas τον περασμένο Ιανουάριο, την οθόνη TFT 12,3 ιντσών που θα αναλάβει χρέη πίνακα οργάνων.

Η νέα οθόνη εμφανίζει τις παραδοσιακές ενδείξεις που συνήθως φιλοξενούνται στον πίνακα οργάνων, αλλά και επιτρέπει στον οδηγό να παραμετροποιήσει τη λειτουργία της επιλέγοντας και άλλες παραμέτρους από το νέας γενιάς infotainment MMI ή από τα περιφερειακά συστήματα του αυτοκινήτου οι οποίες θα εμφανίζονται στον κεντρικό ψηφιακό πίνακα οργάνων.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024