Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Volvo Concept Estate:  Αυλαία... και πάμε

Volvo Concept Estate: Αυλαία… και πάμε

Το νέο πρωτότυπο που επιφυλάσσουν οι Σουηδοί για το "floor" της έκθεσης της Γενεύης, δίνει μια πρώτη γεύση των δυναμικών και estate  αναλογιών του.


Οι πρώτες καλυμμένες εικόνες του νέου πρωτοτύπου που θα παρουσιάσει η Volvo στην προσεχή, 84η ελβετική έκθεση, είδαν το φως της δημοσιότητας δίνοντας μια πρώτη εντύπωση για το νέο δημιούργημα των Σουηδών.

Αν και ο τρόπος με τον οποίο αποκαλύφθηκε μάλλον θα μπορούσε να θεωρηθεί κάπως παράδοξος, μιας και εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα Σουηδού κατασκευαστή αδιάβροχων ο οποίος και κατασκεύασε το κάλυμμα, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δίνουν μια πρώτη εντύπωση για τις αναλογίες του.

Τα πρώτα συμπεράσματα οδηγούν στην φιγούρα ενός δυναμικού station wagon που, αν και καλυμμένο, δεν κρύβει την συνάφειά του σε ό,τι αφορά την έμπνευση από το θρυλικό δίθυρο station wagon Volvo P1800 της δεκαετίας του ’70.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα γνωστά στοιχεία, η ανακοίνωση του Σουηδού κατασκευαστή αδιάβροχων Stutterheim αναφέρει και το όνομα του πρωτοτύπου ως «Volvo Concept Estate».

Παράλληλα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Volvo το νέο πρωτότυπο θα συμπληρώσει την τριάδα των Concept Coupe και XC Coupe τα οποία ανέλαβαν να συστήσουν το νέο σχεδιαστικό προσανατολισμό της φίρμας και φέρουν την υπογραφή του νέου επικεφαλής σχεδιασμού της Volvo, Thomas Ingenlath.

Όπως και τα άλλα δύο προηγούμενα πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013 και στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2014, αντίστοιχα, έτσι και το Concept Estate θα έχει ως αφετηρία την ευέλικτη αρχιτεκτονική της Volvo, Scalable Product Architecture.

Την νέα πρεμιέρα θα συνοδεύσει και ένας, επίσης νέος, κινητήρας τεχνολογίας Drive-E ο οποίος θα εξοπλίζει το πρωτότυπο και αναμένεται, σε δεύτερο χρόνο, να βρει τη θέση του στην ομώνυμη, νέας γενιάς, γκάμα κινητήρων της Volvo με έμφαση στην αποδοτικότητα.

auto.in.gr

Sports in

«Πρώτη» για Κόντη στον Παναθηναϊκό – Τι είπε στους ποδοσφαιριστές

Ο Χρήστος Κόντης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό..

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024