Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class 2014: Σε διαρκή ανάπτυξη

Mercedes-Benz C-Class 2014: Σε διαρκή ανάπτυξη

Περισσότερες από ποτέ θα είναι οι διαθέσιμες προτάσεις στην γκάμα της νέας Mercedes-Benz C-Class, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκειται να αποκτήσει cabrio και long wheel base εκδόσεις.


Μπορεί η νέα C-Class να βρίσκεται προ των πυλών, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε έως και τα τέλη του έτους μέχρι η δημοφιλής Mercedes-Benz να ξεδιπλώσει όλες τις… αρετές της.

Και αυτό γιατί η τέταρτη κατά σειρά γενιά της C-Class πρόκειται να αποτελέσει και την πιο… πολυσυλλεκτική, διαθέτοντας εκδόσεις ή αν προτιμάτε τύπους αμαξωμάτων για κάθε γούστο.

Ως συνήθως η αρχή θα γίνει με την station wagon εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία θα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις και συνεπώς εκτεταμένες μεταφορικές δυνατότητες.

Δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που «έχτισε» η αμέσως προηγούμενη γενιά της, η C-Class του 2014 πρόκειται να διατεθεί και ως ένα μεσαίων διαστάσεων coupe, μόνο που αυτή τη φορά οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με το τετράθυρο αμάξωμα, αναμένεται να είναι εντονότερες.

Αγορές όπως η Κίνα θα βάλει στο στόχαστρό της η C-Class με το επιμηκυμένο μεταξόνιο, ενώ στην κορυφή της γκάμας της γερμανικής μπερλίνας πρόκειται να διατηρηθεί η έκδοση AMG, η οποία θα εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

Τέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία της η C-Class πρόκειται να αποκτήσει και έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, προσθέτοντας στην γκάμα της Mercedes-Benz ένα ακόμη πολυτελές cabriolet.

Auto Express

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024