Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lexus RC F GT3 Concept: Η αγωνιστική πλευρά ενός coupe

Lexus RC F GT3 Concept: Η αγωνιστική πλευρά ενός coupe

Η ιαπωνική φίρμα, θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης και μια αμιγώς αγωνιστική πρωτότυπη εκδοχή του νέου coupe της με αποκλειστικό προορισμό τις πίστες και αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η Lexus θα συνοδεύσει την πρεμιέρα της νέας δυναμικότερης έκδοσης RC 350 F Sport στην προσεχή ελβετική έκθεση με μια πρωτότυπη -σε πρώτη φάση- αγωνιστικών προδιαγραφών έκδοση του ελκυστικού coupe της η οποία θα παρουσιαστεί επίσης στη Γενεύη.

Το RC F GT3 Concept έχει βάρος 1.249 κιλά ενώ χάρη στις παραπάνω από ορατές τροποποιήσεις στο αμάξωμά του το πλάτου του φτάνει τα 2,0 μέτρα ενώ το προφίλ των διαστάσεων του συμπληρώνουν το μήκος των 4,7 μέτρων, το ύψος των 1,27 μ. ξαθ ένα μεταξόνιο 2,73 μέτρων.

Αρκεί μια ματιά και μόνο στη συνολική εικόνα και για να διαπιστώσει κανείς τις προοπτικές του RC F GT3 το οποίο, μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει δοκιμές προκειμένου, από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, να συμμετάσχει σε διοργανώσεις όπως το ιαπωνικό Super GT και ο 24ωρος αγώνας αντοχής του Nurburgring.

Πέρα από τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες ενός αγωνιστικού GT3, καθοριστικό ρόλο στη νέα καριέρα του θα διαδραματίσει ο οχτακύλινδρος κινητήρας του γνωστού RC F ο οποίος, εδώ, σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του εξασφαλίζει στο RC F GT3 ισχύ 540 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Χαμός για Μπαρτζώκα στο «Καραϊσκάκη»: Εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού για δηλώσεις και αποθεώθηκε (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βρίσκεται «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα, και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024