Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Freelander 2015: Η πολυτέλεια της ανανέωσης

Land Rover Freelander 2015: Η πολυτέλεια της ανανέωσης

Μέχρι την άφιξη της νέας, τρίτης γενιάς του Freelander, η βρετανική φίρμα εμπλουτίζει τις εξοπλιστικές επιλογές του μέχρι σήμερα γνωστού μοντέλου της δίνοντας του έναν πιο πολυτελή χαρακτήρα.


H Land Rover παρουσιάζει μια σειρά από προσθήκες και αισθητικές βελτιώσεις για το γνωστό Freelander και οι οποίες, θα αναλάβουν να φρεσκάρουν προς το πολυτελέστερο την εικόνα του SUV της.

H σημαντικότερη από τις αλλαγές, έγκειται στην προσθήκη μιας νέας και πολυτελέστερης εξοπλιστικής έκδοσης η οποία θα ονομάζεται HSE Luxury ή Metropolis -αναλόγως την αγορά διάθεσης.

Στην παραπάνω έκδοση, στοιχεία όπως οι εξωτερικοί καθρέφτες, τα προστατευτικά στα κατώτερα πλευρικά τμήματα και οι χειρολαβές, βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος. Νέα και πιο γυαλιστερή είναι και η απόχρωση της ασημί γρίλιας όπως επίσης και των εισαγωγών αέρα.

Την εξωτερική εικόνα της HSE Luxury έκδοσης συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ζάντες, Sparkle Silver που «ντύνουν» στους τροχούς των 19 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό, κυριαρχούν οι νέες επενδύσεις των ηλεκτρικών καθισμάτων από δέρμα Windsor και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα σε ορισμένες λεπτομέρειες στο ταμπλό, στο τιμόνι και στις υπόλοιπες επιφάνειες.

Παράλληλα με την προσθήκη της πολυτελέστερης αυτής έκδοσης, η έκδοση Freelander XS επωφελείται από ανάλογου ύφους διαφοροποιήσεις. Έτσι, η γρίλια, τα πλευρικά προστατευτικά και οι εισαγωγές αέρα βάφονται στην σκούρα απόχρωση «Atlas», όπως την περιγράφει η φίρμα, σε συνδυασμό με ανθρακί ζάντες και τροχούς 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό η έκδοση ΧS διαθέτει καθίσματα επενδεδυμένα από δέρμα και ύφασμα ενώ, πλέον ως επιλογή, διατίθεται και ένα νέο πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει GPS, σύστημα αυτόματου κλιματισμού και ηχοσύστημα Meridian έξι ηχείων.

Επιπλέον, ως επιλογή θα διατίθεται και το πιο sport χαρακτήρα εξοπλιστικό πακέτο Dynamic Exterior Pack το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες εντός και εκτός, αεροτομή, διαφορετικό φινίρισμα στις απολήξεις της εξάτμισης και τροχούς 19 ιντσών. Εκτός από τις παπαπάνω αισθητικές λεπτομέρειες, στο εσωτερικό θα υπάρχει η δυνατότητα επένδυσης των καθισμάτων με συνδυασμό δύο τύπων δέρματος.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024