Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίστροφη μέτρηση για το νέο SUV της Bentley

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο SUV της Bentley

Η Βentley αποκαλύπτει την πρώτη εικόνα της έκδοσης παραγωγής του νέου SUV της το οποίο, από το 2016, υπόσχεται να αποτελέσει κατηγορία από μόνο του στην αγορά των SUV.

Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα αυτού που θα αποτελέσει την έκδοση παραγωγής του, επίσης πρώτου, SUV της το οποίο και θα λανσαριστεί το 2016.

Σύμφωνα με τις συστάσεις που συνοδεύουν το… σκονισμένο όσο και εύγλωττο teaser, το νέο μοντέλο θα είναι «το πιο πολυτελές και ισχυρό SUV της αγοράς» ενώ, υπόσχεται «να ανοίξει μια εντελώς καινούρια κατηγορία στην αγορά των SUV».

Ήδη μάλιστα όπως ανακοίνωσε η Bentley έχει δεχθεί 2.000 προπαραγγελίες για το νέο SUV που αν και έχει δώσει ένα στίγμα μέσω του αντίστοιχου concept car EXP 9 F που παρουσιάστηκε στη Γενεύη, αναμένεται να απομακρυνθεί αρκετά από την εικόνα του πρωτοτύπου.

Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές η Bentley σχεδιάζει την παραγωγή και τη διάθεση 3.000 μονάδων ετησίως, σκοπός για τον οποίο θα επενδυθούν 800 εκατομμύρια στερλίνες.

Παράλληλα, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του νέου SUV, το 2018 η Bentley σχεδιάζει την προσθήκη και μιας υβριδικής έκδοσης.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024