Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus NX 2015: Η πλήρης αποκάλυψη

Lexus NX 2015: Η πλήρης αποκάλυψη

Μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της έκδοσης παραγωγής του Lexus ΝΧ, η ιαπωνική φίρμα προχώρησε στην πλήρη αποκάλυψη του πρώτου συμπαγών διαστάσεων SUV της ιστορίας της.

 


Άμεση ήταν η αντίδραση της Lexus μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο των πρώτων φωτογραφιών της έκδοσης παραγωγής του ΝΧ.

Η ιαπωνική φίρμα προχώρησε στην πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, το οποίο αποτελεί -μεταξύ άλλων- το πρώτο συμπαγών διαστάσεων SUV της ιστορίας της.

Το NX διακρίνεται για το δυναμικό παρουσιαστικό του, καθώς πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία της πρωτότυπης εκδοχής του έχουν διατηρηθεί στην έκδοση που πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να περάσει στην παραγωγή.

Μάλιστα, ακόμη και να προσπαθήσει κανείς πολύ δύσκολα πρόκειται να εντοπίσει σχεδιαστικές ομοιότητες με το μεγαλύτερων διαστάσεων SUV που η Lexus διαθέτει ήδη στην γκάμα της.

Μια διαφορετική σχεδιαστική λογική έχει ακολουθήσει το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, καθώς με εξαίρεση την κεντρική κονσόλα ακολουθεί τα μέχρι σήμερα γνωστά πρότυπα του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Ο εξοπλισμός θα είναι αντίστοιχος των υψηλών προδιαγραφών του ιαπωνικού SUV, προσφέροντας προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, όπως το ενεργό cruise control και το head-up display.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, το Lexus NX θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις βενζίνης. Η μικρότερη σε ισχύ θα εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων, δίλιτρος αλλά υπερτροφοδοτούμενος θα είναι ο κινητήρας της έκδοσης NX 200t, ενώ το NX 300h πρόκειται να αποτελέσει την έκτη, κατά σειρά, υβριδική πρόταση στην γκάμα της Lexus.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Lexus NX πρόκειται να ανακοινωθούν τo προσεχές διάστημα, μετά και την επίσημη αποκάλυψή του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

auto.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024