Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Jetta 2015: Ένας Γερμανός στην Νέα Υόρκη

VW Jetta 2015: Ένας Γερμανός στην Νέα Υόρκη

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της VW στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ετοιμάζεται να συστήσει την ανανεωμένη του εκδοχή από αμερικανικό έδαφος.


Η VW προορίζει την πρεμιέρα του ανανεωμένου Jetta για την προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης, συστήνοντας τις νέες βελτιωμένες επιλογές που θα προσφέρει το τετράθυρο μοντέλο της από το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

H νέα όψη του Jetta παραπέμπει περισσότερο στο Passat υιοθετώντας φώτα ημέρας LED συνδυαστικά με προαιρετικά bi-xenon κεντρικά φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα ανασχεδιασμένη είναι η θύρα του πορτ μπαγκάζ ενώ στις εκδόσεις GLI και Hybrid, ανασχεδιασμένος είναι και ο αεροδυναμικός διαχύτης καθώς και τα τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα.

Αν και με μία πρώτη ματιά, η σχεδίαση των υπόλοιπων εξωτερικών επιφανειών δεν παρουσιάζει ορατές αλλαγές, βελτιώσεις στις λεπτομέρειες σε συνδυασμό και με τις νέες ποδιές έχουν καταφέρει να μειώσουν, σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα και τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου κατά 10%.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζουν επίσης στα σημεία φιλοδοξώντας να δώσουν μια πιο σύγχρονη εικόνα. Έτσι, αυτό που κυριαρχεί είναι οι περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο στις επιφάνειες, συνδυαστικά με περισσότερα στοιχεία από γυαλιστερό μαύρο πλαστικό, ενώ έχουν προστεθεί και νέες επιλογές σε ό,τι αφορά τις υφασμάτινες επενδύσεις αλλά και το φωτισμό.

Ανασχεδιασμένοι είναι οι αεραγωγοί ενώ το ανανεωμένο Jetta επωφελείται από ένα αναβαθμισμένο και πολυχρηστικό τιμόνι.

Παράλληλα, η ανανεωμένη εκδοχή του Jetta θα είναι διαθέσιμη με αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφαλείας ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σύστημα ανίχνευσης διερχόμενων αυτοκινήτων για τις τυφλές γωνίες και για το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου και σύστημα ειδοποίησης για ενδεχόμενο ατύχημα.

Με δεδομένο ότι το Jetta εξακολουθεί να έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα της προηγούμενης γενιάς του Golf δεν αναμένεται να μεταβάλλει ριζικά την γκάμα κινητήρων του. Ωστόσο, όλες οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες ως BlueMotion διαθέτοντας stop/start και ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης με στόχο βελτιωμένη αποδοτικότητα.

Ωστόσο, πλέον το Jetta θα είναι διαθέσιμο και με ένα αναβαθμισμένο δίλιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων και ισχύ 150 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024