Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Discovery Vision Concept: Ματιές στο μέλλον

Land Rover Discovery Vision Concept: Ματιές στο μέλλον

Για τα σχεδιαστικά και μη χαρακτηριστικά του μελλοντικού Land Rover Discovery μάς προϊδεάζει το πολλά υποσχόμενο concept car που θα παρουσιάσει η βρετανική φίρμα στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.


Την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και ειδικότερα τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που θα ανοίξει τις πύλες της στις 16 Απριλίου επέλεξε η Land Rover για την παγκόσμια πρεμιέρα του Discovery Vision Concept.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το νέο πρωτότυπο της βρετανικής αποκαλύπτει το σχεδιαστικό -και όχι μόνο- μέλλον του Discovery 4, που στην αμερικανική αγορά είναι γνωστό με την κωδική ονομασία LR4.

Παρά τον φουτουριστικό του χαρακτήρα, το Discovery Vision Concept δεν δείχνει να έχει απολέσει πλήρως την επαφή του με το αυτοκίνητο που θα κληθεί να αντικαταστήσει, υπογραμμίζοντας με κάθε ευκαιρία την εταιρική ταυτότητα της Land Rover.

Αντίστοιχο είναι και το παράδειγμα του επταθέσιου εσωτερικού, καθώς παρά τις προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, δεν απέχει από τα σχεδιαστικά και κατασκευαστικά πρότυπα ενός σημερινού τετράτροχου.

Μένει να αποδειχθεί αν η απουσία της μεσαίας κολόνας και οι αντίθετης φοράς πόρτες διατηρηθούν στην έκδοση παραγωγής διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την είσοδο στον θάλαμο επιβατών.

Κατά τ’ άλλα, βήματα προόδου έχει πραγματοποιήσει και το σύστημα ελέγχου κατανομής της διαθέσιμης ροπής, ωστόσο, η επανάσταση στην εκτός δρόμου κίνηση έρχεται από ένα σύστημα το οποίο θα χαρτογραφεί με την βοήθεια των lazer το έδαφος, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ολοκληρώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία τη διαδρομή.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024