Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Countryman 2015: Νέο πρόσωπο, ίδιο στιλ

MINI Countryman 2015: Νέο πρόσωπο, ίδιο στιλ

Σε περιορισμένες αισθητικές και εξοπλιστικές παρεμβάσεις προχώρησε η βρετανική φίρμα, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να επικαιροποιήσει τα μέχρι σήμερα γνωστά χαρακτηριστικά του Countryman.


Με νέα σχεδιαστικά και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά θα συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία το MINI Countryman, η ανανεωμένη εκδοχή του οποίου πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Οι ουσιαστικότερες σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος, όπου ξεχωρίζουν οι νέοι προβολείς με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Περισσότερες επιλογές προσφέρει η παλέτα χρωμάτων για τις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος, το χαμηλότερο βάρος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των ανασχεδιασμένων ζαντών αλουμινίου, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι τεχνολογίας LED προβολείς ομίχλης.

Αντίστοιχες αναβαθμίσεις έχει δεχτεί και το εσωτερικό, με σκοπό τη βελτίωση της άνεσης, της ασφάλειας αλλά και της… διασκέδασης, καθώς από τα νέα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας δεν λείπουν οι εφαρμογές που έχουν σκοπό την… αναψυχή των επιβατών.

Η αύξηση της ισχύος του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων που εφοδιάζει την έκδοση Cooper S αποτελεί τη σημαντικότερη διαφοροποίηση στις τεχνικές προδιαγραφές του ανανεωμένου Countryman.

Αναλυτικότερα, το Countryman Cooper S θα αποδίδει, πλέον, 190 ίππους και 240 Nm ροπής, επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα.

Η διάθεση του ανανεωμένου Countryman στις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις βενζίνης και diesel πρόκειται να ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο το προσεχές καλοκαίρι.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024