Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Touareg 2015: Η τέχνη της σχολαστικότητας

VW Touareg 2015: Η τέχνη της σχολαστικότητας

Υιοθετώντας στοχευμένες αλλαγές που αποσκοπούν στον συνολικό εκσυγχρονισμό του εντός και εκτός και στον εμπλουτισμό του διαθέσιμου εξοπλισμού και συστημάτων το γερμανικό SUV συστήνει την ανανεωμένη εκδοχή επιλέγοντας για την πρεμιέρα του κινεζικό έδαφος.


Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Touareg το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου στις 20 Απριλίου.

Το Touareg εκσυγχρονίζει την όψη του διαθέτοντας ορισμένες αλλαγές στο μπροστινό τμήμα με κυρίαρχη τη μεγέθυνση των φωτιστικών σωμάτων bi-xenon που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Στο νέα στοιχεία του ανανεωμένου SUV συγκαταλέγεται η λειτουργία «coasting» η οποία ουσιαστικά απεμπλέκει το σύστημα μετάδοσης από τον κινητήρα όταν ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το πεντάλ γκαζιού, μια λειτουργία διαθέσιμη μέχρι πρότινος, μόνο στην υβριδική έκδοση του μοντέλου και η οποία προσφέρει επιπλέον οφέλη σε ό,τι αφορά την οικονομία καυσίμου.

Η παραπάνω λειτουργία είναι διαθέσιμη σε ταχύτητες έως και 130 χλμ./ώρα ενώ, με στόχο την επιπλέον οικονομία καυσίμου βελτιωμένο είναι και το σύστημα start/stop.

Παράλληλα, το σύστημα πλοήγησης ενσωματώνει ορισμένες online υπηρεσίες όπως το Google Earth, το Google Street View καθώς και σύστημα online πληροφόρησης για την κίνηση, ενώ στον εξοπλισμό ασφαλείας του Τouareg συγκαταλέγεται πλέον σύστημα post-collision braking το οποίο αποτρέπει ενδεχόμενο δεύτερης σύγκρουσης μετά από ατύχημα-πρόσκρουση.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στους κινητήρες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο V6 TDI συμβαδίζει πλέον με τις προδιαγραφές Euro 6 χάρη σε ένα νέο καταλύτη.

Την ανανεωμένη εικόνα του γερμανικού SUV συμπληρώνουν ορισμένα ανασχεδιασμένα στοιχεία στο θάλαμο σε συνδυασμό με καινούριες επιλογές για τις επενδύσεις, ενώ, πλέον τα χειριστήρια υιοθετούν λευκό φωτισμό.

auto.in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024