Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Concept Coupe SUV: Η αβάσταχτη γοητεία της coupe δυναμικής

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV: Η αβάσταχτη γοητεία της coupe δυναμικής

Οι Γερμανοί παρουσίασαν σε κινεζικό έδαφος το πρώτο δείγμα της επικείμενης εισόδου τους στην ολοένα και δημοφιλέστερη κατηγορία των coupe SUV.


Στην ιδιότυπη κατηγορία των coupe SUV εισέρχεται η γερμανική φίρμα παρουσιάζοντας ένα αντίστοιχο concept στην έκθεση της Κίνας το οποίο, σε δεύτερο χρόνο θα οδηγήσει σε μια έκδοση παραγωγής.

Το Concept Coupe περιγράφεται από τη γερμανική φίρμα «αισθησιακό ως coupe και περιπετειώδες ως SUV» και ξεχωρίζει από το επιβλητικό του εκτόπισμα χάρη στις αναλογίες των 1,75 μ. ύψους, των 2,0 μέτρων ύψους και σχεδόν πέντε μέτρων μήκους.

Στα χαρακτηριστικά που εκτός από την χαμηλή coupe οροφή του και τα αισθητικά στοιχεία της γερμανικής φίρμας σε μια πιο επιθετική αισθητικά εκδοχή, ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα Multibeam, οι θηριώδεις τροχοί διάστασης 22 ιντσών με τα υπερμέγεθη ελαστικά (305/45 R22) καθώς και η ασημί απόχρωση του αμαξώματος Alu Beam η οποία παραπέμπει στα Ασημένια Βέλη τις δεκαετίας του ’30 και του ’50.

Σε συμφωνία με τον προσανατολισμό του, το Concept Coupe SUV διαθέτει μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC το οποίο συνεργάζεται με κιβώτιο εννέα σχέσεων. Η ισχύς προέρχεται από ένα V6 κινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 333 ίππων και 480 Nm ροπής.

Τις προδιαγραφές του συμπληρώνουν η ανάρτηση που αποτελείται από διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, ενώ το παρών δίνει το παραμετροποιήσιμο σύστημα αερανάρτησης των Γερμανών συνδυαστικά και με το Active Curve το οποίο έκανε πρεμιέρα στην S-Class Coupe.

auto.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024