Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris 2015: H σταθερότητα της... αλλαγής

Toyota Yaris 2015: H σταθερότητα της… αλλαγής

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα των Ιαπώνων δίνει το πρώτο επίσημο δείγμα της επικείμενης ανανέωσής του που αντλεί επιρροές απο την αισθητική του Aygo.


Μετά την πρόσφατη διαρροή εικόνων του στο διαδίκτυο η Toyota έρχεται να επιβεβαιώσει την επικείμενη ανανέωση ενός από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της, δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα του.

Όπως αυτή αποκαλύπτει το ανανεωμένο Yaris αντλεί την έμπνευσή του από την αισθητική του νέου Aygo υιοθετώντας ένα αισθητικό μοτίβο στο μπροστινό τμήμα του που παραπέμπει σε «Χ» προσαρμοσμένο όμως στις μεγαλύτερες διαστάσεις και στον στιβαρότερο χαρακτήρα του ιαπωνικού supermini.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Yaris τα LED ημέρας ενσωματώνονται στα ανασχεδιασμένα και πιο σκούρα φωτιστικά σώματα αντί δίπλα στα φώτα ομίχλης όπως συμβαίνει στο νέο Aygo.

Αν και προς το παρόν η Toyota δεν αποκαλύπτει το πίσω τμήμα του Yaris σύμφωνα με τις προηγούμενες διαρροές του ιαπωνικού Yaris-Vitz, αυτό που θα κυριαρχήσει και εκεί θα είναι η ανασχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων συνδυαστικά με τον τροποποιημένο προφυλακτήρα και την νέα θέση του αριθμού κυκλοφορίας.

Αναβαθμισμένο αναμένεται να είναι και το εσωτερικό το οποίο θα επωφεληθεί από την τελευταία εκδοχή του αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της ιαπωνικής φίρμας Toyota Link.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τις υπόλοιπες προδιαγραφές του ανανεωμένου Yaris, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει τροποποιημένη ανάρτηση με στόχο καλύτερα οδικά χαρακτηριστικά αλλά και περισσότερη άνεση. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται και καλύτερα επίπεδα μόνωσης του θαλάμου με στόχο μια πιο άνετη εμπειρία.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο εξωτερικό ή το εσωτερικό τμήμα πρόκειται να συνοδευτούν και από αλλαγές στα μηχανικά μέρη που ενδεχομένως θα αναβαθμίσουν την αποδοτικότητα των μέχρι σήμερα γνωστών κινητήριων συνόλων.

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024