Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota GT 86 2015: Iαπωνική σχολαστικότητα

Toyota GT 86 2015: Iαπωνική σχολαστικότητα

Το ιαπωνικό coupe επωφελείται από μια σειρά αλλαγών για το MY 2015 οι οποίες εστιάζουν στη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας που προσφέρει, γυρνώντας, έτσι, την πλάτη στα παιχνίδια εντυπώσεων.


Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε τη βελτιωμένη εκδοχή του GT 86 η οποία θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2015 και υιοθετεί ορισμένες αλλαγές στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστική ως προς αυτό είναι η τοποθέτηση του Tetsuya Tada, αρχιμηχανικού της Toyota, υπεύθυνου για την εξέλιξη του ιαπωνικού coupe o ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σταματήσουμε την εξέλιξη επειδή το αυτοκίνητο πωλείται ήδη».

«Το GT 86 είναι ένα αυτοκίνητο που έχει να κάνει με την οδηγική εμπειρία και έχουμε δεσμευτεί να βελτιώνουμε συνεχώς τα χαρακτηριστικά που αφορούν αυτήν την πτυχή του. Το GT 86 MΥ 2015 παραδίδει στο κοινό την τελευταία εκδοχή της συνεχούς εξέλιξης του αυτοκινήτου».

Έτσι, οι βασικές αλλαγές εντοπίζονται στην ενίσχυση της μπροστινής ανάρτησης και στη νέα ρύθμιση των πίσω αμορτισέρ, στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με την Toyota, αναμένεται να μειώσουν περαιτέρω τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές και ταυτόχρονα να προσφέρουν μια αμεσότερη αίσθηση σε ό,τι αφορά το σύστημα διεύθυνσης.

Από τις αλλαγές δεν λείπει και ο εθιμοτυπικός εμπλουτισμός της χρωματικής παλέτας του αυτοκινήτου ενώ, επωφελείται και από μία shark-fin κεραία η οποία λειτουργεί καλύτερα τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε ό,τι αφορά την αεροδυναμική.

Στο ίδιο μήκος κύματος της λεπτομέρειας, στο εσωτερικό, το ταμπλό έχει αποκτήσει στοιχεία από ανθρακονήματα αποκτώντας μια πιο upmarket αίσθηση, σύμφωνη πάντα με τον προσανατολισμό του ιαπωνικού coupe.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024