Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον διπλασιασμό των πωλήσεων της Jeep στοχεύει ο S. Marchionne

Στον διπλασιασμό των πωλήσεων της Jeep στοχεύει ο S. Marchionne

Τον διπλασιασμό των πωλήσεων της Jeep σε παγκόσμιο επίπεδο θέλει να πετύχει έως το 2018 ο S. Marchionne, επικεφαλής του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat-Chrysler.

Στη δυναμική που κρύβει η Jeep φαίνεται πως επενδύει ο S. Marchionne, επικεφαλής του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat Chrysler, ευελπιστώντας πως η αμερικανική φίρμα θα διπλασιάσει έως το 2018 τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Tο 2013 οι πωλήσεις της Jeep ανήλθαν στις 731.565 μονάδες εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 36% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Κλειδί στην περαιτέρω ανάπτυξη των μεγεθών της Jeep πρόκειται να αποτελέσει το νέο Renegade, το πρώτο αστικών προδιαγραφών SUV στην ιστορία της φίρμας, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στην Ιταλία και ειδικότερα στο εργοστάσιο του Melfi.

Πολύ σύντομα, βέβαια, το νέο Renegade θα παράγεται και στη Λατινική Αμερική, σε μια νέα μονάδα που κατασκευάζεται στο Pernambuco της Bραζιλίας.

Το 2015 αναμένεται να κατασκευαστούν τα πρώτα Jeep και στην Κίνα, καθώς ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat Chrysler έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με το Guangzhou Automobile Group.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Renegade θα είναι το πρώτο Jeep που θα παραχθεί επί κινεζικού εδάφους, ενώ το 2016 θα ακολουθήσει ο αντικαταστάτης των σημερινών Compass και Patriot.

To τρίτο μοντέλο της Jeep που θα αναζητήσει την τύχη του στην Κίνα θα είναι το νέο Cherokee, το οποίο θα κατασκευάζεται εκεί που σήμερα παράγονται τα Fiat Viaggio και Ottimo.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024