Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο SUV της Bentley και η... ψυχεδέλεια

Το νέο SUV της Bentley και η… ψυχεδέλεια

Οι Βρετανοί δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο… οπτικοακουστικό δείγμα από το νέο τους SUV το οποίο αν και ομολογουμένως δεν αποκαλύπτει και πολλά καινούρια στοιχεία για το νέο μοντέλο, ξεχωρίζει για την υποβλητική αισθητική του.

Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του νέου SUV της το οποίο, όταν λανσαριστεί από το 2016, υπόσχεται να είναι «το ισχυρότερο και πολυτελέστερο του είδους του στον κόσμο», σύμφωνα με τις συστάσεις της φίρμας.

Πέρα από τους χαρακτηρισμούς της Bentley, το νέο SUV, όπως εμφανίζεται στο νέο video με τη γεωμετρική αισθητική -κάτι ανάμεσα σε Χίτσκοκ (βλ. Δεσμώτης του Ιλίγγου) και ασπρόμαυρης ψυχεδέλειας- φαίνεται να δανείζεται το μπροστινό τμήμα της Continental GT με πρωταγωνιστές τα τέσσερα στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τους διογκωμένους θόλους με τις χαρακτηριστικές οπές απαγωγής αέρα και τα πίσω φωτιστικά σώματα «αλά» Flying Spur.

Προς το παρόν, οι Βρετανοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που να αφορούν τις προδιαγραφές του κινητήρα, ωστόσο, επικρατέστερος υποψήφιος θεωρείται ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 με 500 και πλέον ίππους και 660 Nm ροπής.

Αυτό που, ωστόσο, έχει επιβεβαιώσει η Bentley είναι μια plug-in υβριδική έκδοση για την γκάμα του νέου της SUV η οποία και θα ακολουθήσει ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της «απλής» έκδοσης, δηλαδή το 2017.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024