Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz AMG GT 2015: Γερμανικός εξωτισμός

Mercedes-Benz AMG GT 2015: Γερμανικός εξωτισμός

Ο νέος δυνάμει θρύλος της γερμανικής φίρμας αποκαλύπτει ακόμα ορισμένες πτυχές του χαρακτήρα του, προσφέροντας γενναιόδωρα τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό.


Η γερμανική φίρμα συμπληρώνει σταδιακά τα κομμάτια του παζλ που θα συνθέσουν την προσωπικότητα του μοντέλου που θα αναλάβει να αντικαταστήσει την SLS AMG.

Αυτή την φορά, σειρά έχει μια σειρά εικόνων από επίσημη φωτογράφιση της AMG GT και η οποία παρά το… εξωτικό καμουφλάζ, δεν μπορεί να κρύψει τις χαρακτηριστικές coupe αναλογίες της και τη σκιαγράφηση των επιφανειών της, ενώ σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι κάτω από αυτές θα βρίσκεται ένα αλουμινένιο χωροδικτύωμα, προκειμένου το επιβλητικό μοντέλο να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το βάρος του.

Αυτό που επίσης είναι γνωστό είναι ότι την κινητήριο δύναμη της AMG GT θα αποτελέσει ένας ολοκαίνουριος V8 με ισχύ κοντά στους 500 ίππους, ωστόσο, μέχρι στιγμής η φίρμα από τη Στουτγάρδη δεν έχει διευκρινίσει τις ακριβείς προδιαγραφές του.

Σε κάθε περίπτωση η νέα AMG GT δεν θα είναι διαθέσιμη με μηχανικό κιβώτιο ενώ σε ό,τι αφορά το αυτόματο κιβώτιο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί κατά πόσο αυτό θα αριθμεί επτά ή εννιά σχέσεις.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, την έμπνευση για το θάλαμο της νέας AMG GT θα αποτελέσει η υπερπολυτελής S-Class με τις απαραίτητες φυσικά προσαρμογές στα μέτρα ενός μοντέλου με έμφαση στο δυναμισμό. Έτσι στο κέντρο του ταμπλό, αναμένεται μια οθόνη σαν ταμπλέτα σε όψη και λειτουργία, ανάλογου σχεδιασμού αεραγωγοί, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν τα πολυτελή ακριβά υλικά και οι λεπτομέρειες εξοπλισμού που θα κάνουν τη διαφορά.

Auto Express

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024