Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLA: Νέο Shooting Brake μέλος από το 2015

Mercedes-Benz CLA: Νέο Shooting Brake μέλος από το 2015

Συνεχίζοντας την εκκεντρική παράδοση που δημιούργησε με τη CLS, η πρακτικότερη εκδοχή της νέας CLA θα υιοθετήσει τα διακριτικά Shooting Brake με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο σχεδίασης.

Αν και οι μέχρι τώρα κατασκοπικές λήψεις του μοντέλου είχαν ξεκαθαρίσει, από νωρίς τις προθέσεις της φίρμας, η Mercedes-Benz επιβεβαιώνει και επισήμως πλέον ότι η πρακτικότερη εκδοχή της CLA θα υιοθετήσει τα διακριτικά Shooting Brake και τα ανάλογα χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί κατά την πρόσφατη παρουσίαση των ανανεωμένων CLS και CLS Shooting Brake, η CLA Shooting Brake αποτελεί μέρος του προϊόντικού προγραμματισμού της Mercedes-Benz για το 2015 οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί, αποτελώντας το πέμπτο μοντέλο της φίρμας που θα έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα που «έδωσε» τις A και B-Class.

Παράλληλα με τα τυπικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των Shooting Brake εκδόσεων, την προσωπικότητα της αντίστοιχης έκδοσης της CLA θα συμπληρώσουν οι οικείοι κινητήρες της γκάμας της του τετράθυρου μοντέλου. Αυτό σημαίνει τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου σε συνδυασμό με μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε δικίνητες ή τετρακίνητες 4ΜΑΤΙC εκδόσεις.

Σε δεύτερο χρόνο, την γκάμα της CLA Shooting Brake θα συμπληρώσει και η AMG έκδοση με το γνωστό turbo δίλιτρο των 360 ίππων που εξοπλίζει και τις υπόλοιπες AMG «μικρές».

Auto Express

Sports in

Και στο τέλος το πρωτάθλημα πάει στην… Σίτι

Όταν η Σίτι μπαίνει στην... τελική ευθεία έχοντας ρόλο «οδηγού» τότε έχει τον τρόπο για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024