Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To

To «έξυπνο» DNA των νέων smart fortwo και forfour

Τα σχεδιαστικά και μη χαρακτηριστικά των νέων fortwo και forfour αποκαλύπτει ένα ολιγόλεπτο video που έδωσε στο φως τη δημοσιότητας η smart.

Ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψη της νέας γενιάς των fortwo και forfour μάς φέρνει ένα ολιγόλεπτο video που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από την smart.

Σε ό,τι αφορά το smart fortwo, οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να αυξάνει σημαντικά το πλάτος του, έως και 10 εκατοστά, διατηρώντας παρόλα αυτά το μήκος του στα επίπεδα της σημερινής γενιάς του.

Ο ανασχεδιασμός των εξωτερικών επιφανειών του δεν θα αφορά μόνο στα συνθετικά τμήματα του αμαξώματος αλλά και στον κλωβό ασφαλείας, γνωστός και ως «Tridion Cell».

Ακόμα μεγαλύτερες, ωστόσο, θα είναι οι αλλαγές που πρόκειται να παρουσιάζει το νέο smart forfour. Το τετραθέσιο smart πρόκειται να περιορίσει το μήκος του κατά 25 εκατοστά, υιοθετώντας παράλληλα τη διάταξη με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω τμήμα και τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι τόσο το νέο forfour όσο και το νέο fortwo θα μοιράζονται το 70% των μηχανικών τους μέρων με τη νέα γενιά του Renault Twingo, στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στoν γαλλικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών και την Daimler.

Αυτό συνεπάγεται την προσθήκη ενός νέου, τρικύλινδρου και υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης απόδοσης 90 ίππων στην γκάμα των smart fortwo και forfour, όπως άλλωστε και την αντικατάσταση του μέχρι σήμερα γνωστού αυτοματοποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή εναλλακτικά με μια εξατάχυτη μονάδα διπλού συμπλέκτη.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024