Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποτροφίες προς τιμήν του Alan Mullaly καθιερώνει η Ford

Υποτροφίες προς τιμήν του Alan Mullaly καθιερώνει η Ford

Η "μπλε οβάλ" φίρμα ανακοίνωσε υποτροφίες συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για φοιτητές μηχανολογίας στο όνομα του πρώην επικεφαλής της, Alan Mullaly.

Η Ford ανακοίνωσε την καθιέρωση υποτροφιών προκειμένου να τιμήσει τον μόλις προσφάτως αποχωρήσαντα διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου.

Οι υποτροφίες, συνολικής αξίας, ενός εκατομμυρίου δολαρίων θα δοθούν σε αριστεύσαντες φοιτητές σε τομείς που έχουν σχέση με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της μηχανολογίας.

«Οι γνώσεις του Alan για το αντικείμενο της μηχανολογίας και η λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων αποτέλεσαν τη βάση για την εξαιρετική ηγεσία που προσέφερε στην Ford», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ομίλου, Bill Ford συμπληρώνοντας ότι « θέλουμε να τιμήσουμε την προσφορά του με την παροχή υποτροφιών σε φοιτητές που επιδεικνύουν ιδιαίτερες ικανότητες στη μηχανολογία και οι οποίες είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά ηγετών στην αυτοκινητοβιομηχανία».

Το πρόγραμμα υποτροφιών θα ονομάζεται «Alan Mullaly Leadership in Engineering Scolarship» και προβλέπει υποτροφίες 10.000 δολαρίων σε 10 φοιτητές μηχανολογίας σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024