Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin V12 Vantage S Roadster 2015: Ανοιχτά προκλητική

Aston Martin V12 Vantage S Roadster 2015: Ανοιχτά προκλητική

Οι Βρετανοί αποκάλυψαν το ταχύτερο roadster που έχουν παρουσιάσει… ever.


H βρετανική φίρμα αποκάλυψε την ανοιχτή εκδοχή της V12 Vantage S η οποία και συστήνεται ως το ταχύτερο και ισχυρότερο roadster που έχει παρουσιάσει η Aston Martin ως σήμερα.

Ακολουθώντας τα χνάρια της V12 Vantage S Coupe, η roadster, έκδοση ξεχωρίζει από τις εισαγωγές αέρα στο καπό, τα τμήματα από ανθρακονήματα και από τις μαύρες ή ασημί πινελιές ενώ διαθέτει και μια επιθετικότερη γρίλια εμπνευσμένη από το CC1000 Speedster concept.

Το εσωτερικό δεν απομακρύνεται από τη γνωστή εικόνα του μοντέλου ως προς τη σχεδίαση, ωστόσο διαθέτει νέες επενδύσεις για τα καθίσματα και τις πόρτες ενώ, οι αγοραστές του μπορούν να επιλέξουν, προαιρετικά, ανθρακονημάτινες χειρολαβές και μαύρα πεντάλ αλουμινίου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των πακέτων εξατομίκευσης Q υπάρχουν δυνατότητες όπως ο μαύρος επιλογέας ταχυτήτων από ανοδιωμένο αλουμίνιο αλλά και επιλογή για ανθρακονημάτινες και στο χρώμα του αμαξώματος, γρίλιες για τις εισαγωγές αέρα στο καπό.

Κάτω από αυτό φιλοξενείται ένας θηριώδης V12 των 6,0 λίτρων με απόδοση 573 ίππων και 620 Nm ροπής. To σύνολο συμπληρώνει το κιβώτιο επτά σχέσεων Sportshift III δίνοντας τη δυνατότητα στην ανοιχτή Vantage S να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, φτάνοντας την μέγιστη ταχύτητα των 323 χλμ./ώρα.

Τη διαχείριση της διόλου ευκαταφρόνητης ισχύος αναλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση, το ABS των δύο σταδίων, το σύστημα ελέγχου δυναμικής ευστάθειας τριών σταδίων ενώ το σύνολο συμπληρώνουν κεραμικά δυσκόφρενα καθώς και η δυνατότητα επιλογής προγράμματος Sport το οποίο μεταβάλλει την απόκριση κινητήρα, την ταχύτητα εναλλαγή των σχέσεων αλλά και τον ήχο της εξάτμισης προς το δυναμικότερο.

auto.in.gr

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024