Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart forfour Edition 1: fortwo... forfour...  for... 1

smart forfour Edition 1: fortwo… forfour… for… 1

Η παραδοσιακή, επετειακού χαρακτήρα έκδοση Edition 1 των μοντέλων των Γερμανών κάνει την εμφάνισή της και στην γκάμα του forfour.


O γερμανικός όμιλος συνεχίζει την παράδοση που έχει καθιερώσει με τα τελευταία μοντέλα του παρουσιάζοντας, λίγο μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς των δίδυμων fortwo και forfour, την Edition 1 έκδοση για το forfour.

To forfour Edition 1 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με αμάξωμα σε γκρι χρώμα και σε συνδυασμό, με πορτοκαλί ή μαύρου χρώματος tridion cell. Την εικόνα συμπληρώνουν οι χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες των 16 ιντσών, η μαύρη γρίλια μπροστά, η πανοραμική ηλιοροφή με σκιάδιο και η επιχρωμιωμένη εξάτμιση.

Στο θάλαμο, εκτός από τους αντίστοιχους με το εξωτερικό χρωματισμούς στις επενδύσεις, το forfour διαθέτει βελούδινα πατάκια, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και επιλογέα ταχυτήτων από το ίδιο υλικό, επιχρωμιωμένες χειρολαβές και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Στον εξοπλισμό του συγκαταλέγονται μια οθόνη TFT 3,5 ιντσών, υπολογιστής ταξιδίου και αυτόματος κλιματισμός.

Τις προδιαγραφές της έκδοσης συμπληρώνει η κατά ένα εκατοστό χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις κινητήρα η Edition 1 αναμένεται να είναι διαθέσιμη και με τους δύο τρικύλινδρους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το forfour.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024