Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Punto Evo 2015: Από την Ινδία με αγάπη

Fiat Punto Evo 2015: Από την Ινδία με αγάπη

Η μακρινή Ινδία αποτέλεσε την πηγή της διαρροής των πρώτων φωτογραφιών του ανανεωμένου Fiat Punto Evo, που αναμένεται να λανσαριστεί και στην τοπική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.


Στην ανανέωση των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του αειθαλούς Punto προχωρά η Fiat, με σκοπό να διατηρήσει το πάλαι ποτέ best seller της ευρύτερης κατηγορίας των αυτοκινήτων πόλης στην γκάμα της.

Οι ουσιαστικότερες παρεμβάσεις εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος και ειδικότερα στα φωτιστικά σώματα τα οποία επιστρέφουν πλήρως ανασχεδιασμένα.

Στο εσωτερικό, η παρουσία του αεραγωγού στην πίσω σειρά καθισμάτων υπόσχεται την ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας στον θάλαμο επιβατών και ο πλουσιότερος εξοπλισμός την αίσθηση ότι βρίσκεσαι ότι σε ένα μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητο.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι το Punto Εvo (πρώην Grande Punto) βρίσκεται, μετά από εννέα χρόνια στη γραμμή παραγωγής, στη δύση της καριέρας του, δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές στις τεχνικές προδιαγραφές του.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024