Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bugatti Veyron Ettore Bugatti Special Edition: Στη σκιά ενός θρύλου

Bugatti Veyron Ettore Bugatti Special Edition: Στη σκιά ενός θρύλου

Τον ιδρυτή της Buggati, Ettore Buggati, τιμά η έκτη και τελευταία επετειακή έκδοση της υπό αντικατάσταση Veyron.


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει η σειρά επετειακών εκδόσεων «Les Légendes de Bugatti», καθώς η έκτη και τελευταία δημιουργία της γαλλικής φίρμας είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή της, Ettore Bugatti.

H Veyron Ettore Bugatti Special Εdition, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, έχει ως σημείο αναφοράς τη θρυλική Type 41 Royale της δεκαετίας του 1920, ωστόσο βασίζεται, όπως και οι υπόλοιπες πέντε προτάσεις της σειράς, στην 16.4 Grand Sport Vitesse.

Εξοπλισμένη, λοιπόν, με τον 16κύλινδρο κινητήρα των 1.200 ίππων και των 1.500 Nm ροπής, η αξίας 2,35 εκατομμυρίων ευρώ Buggati, διακρίνεται για τις γυαλισμένες στο χέρι επιφάνειες αλουμινίου του αμαξώματός της, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με εκείνα τα τμήματα που έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα.

Δύο τύποι υψηλής ποιότητας δέρματος έχουν χρησιμοποιηθεί για τις επιφάνειες του εσωτερικού, καθώς εκείνα τα τμήματα που έρχονται πιο συχνά σε επαφή με τα χέρια του οδηγού ή του συνοδηγού, όπως το τιμόνι και οι χειρολαβές, έχουν επενδυθεί με ανθεκτικότερο δέρμα, η επεξεργασία του διήρκησε έξι μήνες.

Η Veyron Ettore Bugatti Special Εdition θα αποκαλυφθεί στο προσεχές φεστιβάλ αυτοκινήτου που φιλοξενεί κάθε χρόνο το Pebble Beach στην Καλιφόρνια. Η εν λόγω εκδήλωση, άλλωστε, θα αποτελέσει τη μοναδική ευκαιρία για θαυμάσει κανείς και τις έξι επετειακές εκδόσεις της Veyron συγκεντρωμένες στο ίδιο σημείο.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024