Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ford S-MAX 2015: Η εξέλιξη του -πολυμορφικού- είδους

Ford S-MAX 2015: Η εξέλιξη του -πολυμορφικού- είδους

Το νέο Ford S-MAX αποκαλύπτεται και μαζί του ένα νέο, σαφώς πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό, πολυμορφικός είδος.


Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι ανοίξει τις πύλες της, η Ford αποκαλύπτει τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του S-MAX.

Το μεσαίων διαστάσεων MPV της μπλε οβάλ φίρμας διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά της σχεδίασής του, έχοντας παράλληλα προσαρμοστεί στo νέο εταιρικό προφίλ, το οποίο επιβάλλει την παρουσία της χαρακτηριστικής, πλέον, κεντρικής εισαγωγής αέρα.

Το νέο S-MAX θα βασίζεται στην τέταρτη γενιά του Mondeo και θα περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών που θα ενισχύουν τις πολυχρηστικές ιδιότητές του.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς και η λειτουργία που επιτρέπει το ανοίγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών με την κίνηση του ποδιού.

Αυτό που μένει να ανακοινωθούν είναι οι κινητήρες με τους οποίους θα διατεθεί το νέο S-MAX στην ευρωπαϊκή αγορά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων και απόδοσης 160 ίππων.

Οι ακριβείς προδιαγραφές του νέου MPV της Ford πρόκειται να ανακοινωθούν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες η γαλλική πρωτεύουσα, ωστόσο οι πωλήσεις του στη γηραιά ήπειρο δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το καλοκαίρι του 2015.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024