Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat 500X 2015: Ανεπίσημη πρώτη

Fiat 500X 2015: Ανεπίσημη πρώτη

Το νέο crossover μέλος της οικογένειας του 500, αποκαλύπτεται μέσω μιας εικόνας που είδε "λαθραία" το φως της δημοσιότητας.

Το ιταλικό crossover δίνει το στίγμα της σχεδίασης του, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Παρίσι, στις 2 Οκτωβρίου, μέσω μια εικόνας που αναδύθηκε στο διαδίκτυο παρέχοντας μια σαφή εικόνα τόσο των αναλογιών όσο και της αισθητικής του.

Η πρώτη επίσημη-ανεπίσημη εικόνα του επιβεβαιώνει όλες τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες για την σχεδιαστική του γραμμή η οποία συνδυάζει τα οικεία αισθητικά χαρακτηριστικά της οικογένειας των 500 με τα τυπικά στοιχεία που διαμορφώνουν την εικόνα ενός SUV.

Όπως και να έχει από αισθητικής πλευράς, το Fiat 500X θα μοιραστεί την ίδια αρχιτεκτονική με το Jeep Renegade, έχοντας ως αφετηρία την πλατφόρμα «Small Wide» που συναντάμε και στο Fiat 500L.

To σύνολο, θα συμπληρώσει η παρουσία συστήματος τετρακίνησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και δικίνητες εκδόσεις, ενώ την γκάμα κινητήρων, θα πλαισιώσουν μικρού κυβισμού, αποδοτικά, αλλά και ισχυρά μηχανικά σύνολα diesel και βενζίνης από το οπλοστάσιο της Fiat.

Παράλληλα, στις διαθέσιμες επιλογές, εκτός από το έξι σχέσεων μηχανικό κιβώτιο που θεωρείται δεδομένο, αναμένεται να συμπεριληφθεί και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη εννέα σχέσεων.

Η παραγωγή του Fiat 500X θα φιλοξενηθεί στο εργοστάσιο των Ιταλών, Μelfi όπου θα κατασκευάζεται, ξεκινώντας, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, στις ίδιες γραμμές παραγωγής με το ήδη γνωστό Jeep Renegade.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024