Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda Jazz Concept: Ραντεβού στο Παρίσι

Honda Jazz Concept: Ραντεβού στο Παρίσι

Οι Ιάπωνες αποκάλυψαν την πρωτότυπη εκδοχή της νέας γενιάς του Honda Jazz η οποία θα αποκαλυφθεί στη γαλλική έκθεση, δίνοντας μια γεύση από το νέο μοντέλο.


Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε την παρουσία του πρωτότυπου Honda Jazz στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας που σηκώνει αυλαία στις 2 Οκτωβρίου.

Αποτελώντας ουσιαστικά την ευρωπαϊκή εκδοχή του ήδη γνωστού ιαπωνικού Fit, το Honda Jazz Concept θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό τη νέα γενιά του μοντέλου η οποία υπακούει στα οικεία αισθητικά πρότυπα της Honda έχοντας, κατά 1,5 εκατοστό αυξημένο μήκος σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά αλλά και ταυτόχρονα μια δυναμικότερη σχεδίαση.

Προς το παρόν οι Ιάπωνες περιορίζονται στην ανακοίνωση ελάχιστων στοιχείων σε ό,τι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του, σημειώνοντας μόνο ότι το νέο Jazz θα διαθέτει μια νέα ανάρτηση η οποία υπόσχεται περισσότερη άνεση.

Παράλληλα, επιβεβαιώνουν ότι το νέο Honda Jazz το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2015, θα συμπεριλάβει στην γκάμα του ένα νέο κινητήρα i-VTEC τεχνολογίας Earth-Dreams, με χωρητικότητα 1,3 λίτρων ο οποίος υπόσχεται αυξημένη ισχύ και μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

To σύνολο θα μπορεί να συνδυαστεί είτε με το νέο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων της Honda είτε με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Οι Ιάπωνες επιφυλάσσονται για τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του νέου Honda Jazz στη γαλλική έκθεση.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024