Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford C-MAX & Grand C-MAX 2015: Πολυμορφική ανανέωση

Ford C-MAX & Grand C-MAX 2015: Πολυμορφική ανανέωση

Η Ford ανανεώνει πλήρως την γκάμα των μικρομεσαίων προτάσεών της, με τα C-MAX και Grand C-MAX να ακολουθούν το πρόσφατο σχεδιαστικό και μη παράδειγμα του Focus.


Στα νέα σχεδιαστικά δεδομένα της Ford επιχειρούν να προσαρμοστούν τα μικρομεσαίων διαστάσεων MPV της μπλε οβάλ φίρμας.

Ο λόγος για τα ανανεωμένα C-MAX και Grand C-MAX, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, τα C-MAX και Grand C-MAX του 2015 διακρίνονται χάρη στο πλήρως ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα τους, όπου πρωταγωνιστεί η χαρακτηριστική, πλέον, οβάλ εισαγωγή αέρα.

Αλλαγές θα συναντήσεις και στο πίσω τμήμα του αμαξώματος, ωστόσο, καθώς έχει μεταβληθεί ο σχεδιασμός της πέμπτης πόρτας και των φωτιστικών σωμάτων.

Μεγαλύτερη άνεση και πρακτικότητα υπόσχεται το εξίσου αναβαθμισμένο εσωτερικό των πολυμορφικών Ford. Αναλυτικότερα, έχει γίνει προσπάθεια ώστε να περιοριστεί ο θόρυβος και οι κραδασμοί που περνούν στον θάλαμο επιβατών, ενώ η ανασχεδιασμένη κονσόλα προσφέρει, πλέον, περισσότερες αποθηκευτικές λύσεις.

Παράλληλα, η ποιότητα των πλαστικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό έχει βελτιωθεί και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας έχει αναβαθμιστεί, ενσωματώνοντας μια μεγαλύτερη οθόνη 8 ιντσών και τις προηγμένες λειτουργίας του SYNC 2.

Προσπερνώντας το πλήθος των εφαρμογών ενεργητικής ασφάλειας, ο λόγος περνά στους κινητήρες που θα συνθέτουν τη γκάμα των δύο MPV.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νέοι κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρου. Ο πρώτος θα προσφέρεται σε εκδόσεις 150 και 180 ίππων, ενώ ο δεύτερος θα αποδίδει 120 ίππους.

Την γκάμα των νέων C-MAX και Grand C-MAX θα συμπληρώνει και ο μέχρι σήμερα γνωστός τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου, σε εκδόσεις 100 και 125 ίππων.

Η διάθεση των ανανεωμένων C-MAX και Grand C-MAX στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες, ακολουθώντας το εμπορικό λανσάρισμα του επίσης «φρεσκαρισμένου» Focus.

auto.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024