Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo XC90 R-Design 2015: Η άλλη πλευρά της πολυτέλειας

Volvo XC90 R-Design 2015: Η άλλη πλευρά της πολυτέλειας

Το πάθος που δίνει μια πιο πικάντικη γεύση στην καθημερινότητά μας πρεσβεύει η έκδοση R-Design του πολυαναμενόμενου Volvo XC90.


Ένα δυναμικότερο προφίλ αποκτά το νέο Volvo XC90, καθώς η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία δεν δίστασε να προικίσει το κορυφαίο SUV της γκάμας της με εκείνα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις εκδόσεις R-Design.

Ανάμεσα στις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό τμήμα του νέου Volvo XC90 ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας, οι τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων, η βαμμένοι σε ματ ασημί χρώμα εξωτερικοί καθρέπτες, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό τμήμα του σουηδικού SUV, τα σπορ καθίσματα, η δερμάτινη-διάτρητη επένδυση του τιμονιού αλλά και μικρότερης επιφάνειας τμήματα, όπως ο επιλογέας των ταχυτήτων, τα πεντάλ και τα πατάκια, αναλαμβάνουν να δηλώσουν τη διαφορετικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης.

Φυσικά η έκδοση R-Design περιλαμβάνει την έγχρωμη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών στον βασικό της εξοπλισμό, η οποία φιλοξενεί τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργιών άνεσης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η R-Design είναι η τέταρτη κατά σειρά εξοπλιστική έκδοση που περιλαμβάνει η γκάμα του νέου Volvo XC90, την ίδια στιγμή που σε επίπεδο ισχύος το σουηδικό SUV θα φτάνει έως και τους 400 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024