Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi ΤΤ & TTS Roadster 2015: Ανοιχτός ουρανός

Audi ΤΤ & TTS Roadster 2015: Ανοιχτός ουρανός

Το εμβληματικό sport μοντέλο της Audi, συστήνει την Roadster εκδοχή του η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην επικείμενη έκθεση του Παρισιού.


Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε την ανοιχτή εκδοχή του εμβληματικού coupe, το οποίο και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην επικείμενη διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας, στις 2 Οκτωβρίου.

Το ανοιχτό ΤΤ, διατηρεί τις οικείες αναλογίες της μέχρι σήμερα γνωστής εκδοχής του, αλλά διαθέτει ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που συντείνουν σε ένα πιο δυναμικό παρουσιαστικό και φυσικά μια ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή η οποία, σύμφωνα με την Audi θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο, γκρι και jive.

Σε ό,τι αφορά τις παραμέτρους λειτουργίας της η οροφή μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε χρόνο δέκα δευτερολέπτων, μια διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το πλαίσιο της οροφής κατασκευάζεται από περισσότερο μαγνήσιο και αλουμίνιο, με αποτέλεσμα τον περιορισμό του συνολικού βάρους της κατά τρία κιλά σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση του μοντέλου.

Παράλληλα, με τη συνδρομή των πλεονεκτημάτων της νέας πλατφόρμας MQB όπου και βασίζεται το σύνολο των εκδόσεων της νέας γενιάς του μοντέλου και παρά τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της στρεπτικής ακαμψίας του πλαισίου, το συνολικό βάρος του ΤΤ Roadster 2.0 TFSI περιορίζεται σε 1.320 κιλά.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις, το ΤΤ Roadster θα είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές τις οποίες θα εξοπλίζουν ο οικείος TFSI 2,0 λίτρων με 230 ίππους και 370 Nm ροπής και ο επίσης γνώριμος πετρελαιοκινητήρας TDI με 184 ίππους ο οποίος εξοπλίζει την αποδοτικότερη Ultra έκδοση, ενώ την έκδοση ΤΤS Roadster θα εφοδιάζει ένας επίσης δίλιτρος TFSI με ισχύ 310 ίππων και 380 Nm ροπής.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024