Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb 2016: Γενεύη… ολοταχώς

Skoda Superb 2016: Γενεύη… ολοταχώς

Η αντίστροφή μέτρηση ξεκίνησε για την νέα, τέταρτη γενιά του Superb το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015.

Το νέο Superb αναμένεται να αξιοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με την νέα γενιά του VW Passat, ενώ σχεδιαστικά θα φέρει επιρροές από το Vision Concept C που η τσεχική φίρμα παρουσίασε στην προηγούμενη ελβετική έκθεση.

Ανέπαφες αναμένεται να παραμείνουν οι εκδόσεις αμαξώματος στις οποίες θα διατεθεί, ωστόσο, με τη συνδρομή της νέας του σχεδίασης την οποία υπογράφει ο επικεφαλής σχεδιασμού της Skoda, Josef Kaban, θα είναι χαμηλότερο και θα έχει μεγαλύτερο πλάτος, συντείνοντας σε μια δυναμικότερη παρουσία, ενώ, αυξημένος θα είναι και ο όγκος του διαμερίσματος αποσκευών.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το νέο Superb αναμένεται να «δανειστεί» κινητήρες από το οπλοστάσιο της VW και του Passat, συμπεριλαμβανομένου του δίλιτρου TSI των 280 ίππων ο οποίος θα αντικαταστήσει τον V6 των 3,6 λίτρων στην κορυφή της γκάμας.

Χαμηλότερα, θα βρεθεί ο 1,8 λίτρων TSI με ισχύ 180 ίππων ενώ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του TDI των 2,0 λίτρων με ισχύ 190 ίππους. Η εμπορική πορεία της νέας τέταρτης γενιάς του Superb αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024