Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Porsche

H Porsche «σπάει το άβατο» της Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό

H γερμανική φίρμα και συγκεκριμένα, το Porsche Travel Club, θα είναι η πρώτη εταιρεία που εξασφαλίζει άδεια πραγματοποίησης εκδήλωσης στην Καπέλα Σιξτίνα.

Μια πρωτιά αντίστοιχη εκείνων που συνηθίζουν να εξασφαλίζουν τα μοντέλα της καταγράφει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία καθώς θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό, μετά από αντίστοιχη άδεια του Πάπα Φραγκίσκου.

Μέχρι πρότινος, το διάσημο παρεκκλήσι που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή ζωγράφων όπως ο Sandro Botticelli, ο Pietro Perugino, ο Domenico Ghirlandaio και φυσικά ο Michelangelo, δεν φιλοξενούσε παρά μόνο εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να άρει το άβατο στις ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπίες.

Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα πενθήμερου ταξιδιού που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Porsche Travel Club, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, περίπου 40 φιλοξενούμενοι της Porsche θα παρακολουθήσουν, κατ΄αποκλειστικότητα, κονσέρτο στην Καπέλα Σιξτίνα και, στη συνέχεια, θα παρακαθήσουν σε δείπνο στο μουσείο του Βατικανού «στη σκιά αριστουργημάτων του Michelangelo και του Rafael», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Το «αντίτιμο» ενοικίασης της Καπέλα Σιξτίνα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων από ιδιωτικές εταιρείες παραμένει άγνωστο, ωστόσο, το αντίτιμο που θα πληρώσουν οι συμμετέχοντες για το σύνολο της πενθήμερης εκδρομής του Porsche Travel Club κυμαίνεται από 4.590 έως 4.990 ευρώ.

Όπως και να έχει, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν πρόκειται να παραβρεθεί στην εκδήλωση, ενώ, εκπρόσωπος της Porsche αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για την ταυτότητα των 40 ατόμων που θα παρακολουθήσουν το κονσέρτο.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024