Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
20ά γενέθλια για το Audi Α4 - το 2015 η νέα γενιά

20ά γενέθλια για το Audi Α4 – το 2015 η νέα γενιά

Οι Γερμανοί γιορτάζουν τα γενέθλια του πλέον επιτυχημένου τους μοντέλου καθώς προετοιμάζονται για την υποδοχή του διαδόχου του.

Το πέρασμα 20 χρόνων από τη «γέννηση» του μοντέλου που χαρακτηρίζει ως το πλέον επιτυχημένο της γιορτάζει η γερμανική φίρμα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την άφιξη της νέας γενιάς του Α4 για το 2015.

Στα 20 χρόνια πορείας του μοντέλου η Audi έχει διαθέσει πάνω από έξι εκατομμύρια Α4, εκ των οποίων τα δύο εκατομμύρια αφορούν την μέχρι σήμερα γνωστή γενιά του μοντέλου.

Ενδεικτικό είναι ότι η ζήτηση για το Α4 εξακολουθεί να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε Κίνα και ΗΠΑ, ενώ το ένα στα πέντε αυτοκίνητα που πωλούνται στη Γερμανία είναι Α4.

«Όταν το Α4 λανσαρίστηκε πριν 20 χρόνια, κατάφερε να γίνει αμέσως bestseller ξεπερνώντας ταχύτατα την επιτυχία του προκατόχου του Α80 και οδηγώντας στην μεγαλύτερη αύξηση παραγωγής στην ιστορία της φίρμας», σημειώνει ο Hubert Waltl, στέλεχος της φίρμας στο τομέα της παραγωγής.

Με αφορμή την επέτειο, η Audi, επιβεβαίωσε την άφιξη της νέας γενιάς του μοντέλου από του χρόνου, σημειώνοντας ότι ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες στο εργοστάσιο του Ingolstadt που θα υποδεχθεί το νέο Α4.

Προς το παρόν η Audi δεν διευκρινίζει περισσότερα σε ό,τι αφορά την φάση των προετοιμασιών, επισημαίνοντας ωστόσο ότι απαιτείται ο εκσυγχρονισμός και η επαναρύθμιση αρκετών μηχανημάτων, αναφέροντας ενδεικτικά ότι στο τμήμα αμαξωμάτων του εργοστασίου, πρέπει να εγκατασταθούν πάνω από 1.300 ρομπότ συναρμογής και συγκόλλησης.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024