Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Mercedes-AMG ανακοινώνει τη συνεργασία της με την MV Agusta

Η Mercedes-AMG ανακοινώνει τη συνεργασία της με την MV Agusta

Ο «κόσμος» των τετράτροχων επιδόσεων της Mercedes-Benz ανακοινώνει τη συνεργασία του,  με την εμβληματική ιταλική φίρμα μοτοσικλετών μέσω της απόκτησης μεριδίου 25%.

Μια εβδομάδα μετά τις σχετικές φήμες, ο γερμανικός όμιλος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του για την απόκτηση του 25% της ιταλικής φίρμας μοτοσικλετών MV Agusta, από την Mercedes-AMG.

Προς το παρόν, οι Γερμανοί δεν αποκαλύπτουν το τίμημα της απόκτησης μεριδίου στην ιταλική φίρμα, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές αναμένεται να ανέλθει σε 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο πλαίσιο της, «μακροπρόθεσμης» όπως την χαρακτηρίζουν, συμφωνίας τους οι Mercedes-AMG και MV Agusta θα συνεργαστούν, αρχικά, σε επίπεδο πωλήσεων και marketing.

H συμφωνία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της, ενώ προς το παρόν, προβλέπει, την τοποθέτηση ενός μέλους της Mercedes-AMG στο Δ.Σ της ιταλικής φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τις περαιτέρω προοπτικές της συμφωνίας, ενδεικτική είναι η δήλωση με την οποία ο Tobias Moers επικεφαλής της Mercedes-AMG, καλωσόρισε το νέο «συνεργάτη»: «Στην MV Agusta βρήκαμε τον τέλειο «δίτροχο» συνεργάτη για την Mercedes-AMG ο οποίος θα μας εξασφαλίσει την είσοδο σε ένα κόσμο με περισσότερους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων».

Ο επικεφαλής της MV Agusta, Giovanni Castiglionni, από την πλευρά του, δήλωσε ότι «η Mercedes-AMG θα βοηθήσει την MV Agusta να αναπτυχθεί περαιτέρω και ταχύτερα. Η μοναδικότητα της MV Agusta, παράλληλα, αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση της Mercedes-AMG στον κόσμο των υψηλών επιδόσεων».

auto.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024