Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Maybach S 600 2015: Η επιστροφή του βασιλιά

Mercedes-Maybach S 600 2015: Η επιστροφή του βασιλιά

Τα διακριτικά της Maybach επιστρέφουν για να σηματοδοτήσουν την κορυφαία και πολυτελέστερη εκδοχή της S-Class.


Εν όψει της πρεμιέρας της στην έκθεση του Los Angeles, η γερμανική φίρμα δημοσιοποίησε τα πρώτα στοιχεία για την πολυτελέστερη έκδοση της S Class η οποία, θα φορέσει τα διακριτικά Mercedes-Maybach αποτελώντας την κορυφή της γερμανικής πυραμίδας.

Η πολυτελέστερη εκδοχή της S-Class, ή αν προτιμάτε Mercedes-Maybach S 600, θα είναι η μεγαλύτερου μεταξονίου έκδοση της γερμανικής ναυαρχίδας και με τη συνδρομή μιας σειράς πολυτελών χαρακτηριστικών σε κάθε επίπεδο, θα αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω της η Maybach, έχοντας απέναντί της μοντέλα όπως η Rolls-Royce Ghost και η Bentley Flying Spur.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της, δεν αναμένονται ιδιαίτερα αισθητές διαφοροποιήσεις από την μέχρι σήμερα γνωστή S-Class πέρα από αυτές που συνεπάγονται οι αυξημένες της διαστάσεις.

Οι περισσότερες αλλαγές, εξάλλου, θα συντελεστούν στο εσωτερικό, όπου εκτός από τον επιπλέον χώρο, αναμένεται μια σειρά από πρόσθετο εξοπλισμό που φιλοδοξεί να προσφέρει περισσότερη τεχνολογία και άνεση και ο οποίος θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα ανακλινόμενα και χωριστά πίσω καθίσματα και, φυσικά, μια πρόσθετη λίστα πρόσθετων επιλογών παραμετροποίησης του θαλάμου σε κάθε επίπεδο.

Το προφίλ της κορυφαίας Mercedes-Maybach S-Class αναμένεται να συμπληρώσει ο twin-turbo V12 των 6,0 λίτρων σε εκδοχή ισχύος που πιθανότατα θα ξεπερνά τους 530 ίππους την γνώριμης εκδοχής του.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024