Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LF-C2 Concept: Διπλή ταυτότητα

Lexus LF-C2 Concept: Διπλή ταυτότητα

Η Lexus αποκαλύπτει στο Los Angeles ένα ηχηρό αισθητικά cabrio το οποίο αναλαμβάνει να σηματοδοτήσει την πιο επιθετική σχεδιαστική κατεύθυνση της φίρμας αλλά και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μια αντίστοιχη έκδοση παραγωγής για την γκάμα του γνώριμου RC Coupe.


Ένα cabrio πρωτότυπο μοντέλο επεφύλαξε η ιαπωνική φίρμα στο Los Angeles και το οποίο, σύμφωνα με τις συστάσεις, αναλαμβάνει να συστήσει στο κοινό τη νέα και πιο αιχμηρή αισθητική κατεύθυνση.

Το LF-C2 είναι ένα roadster με 2+2 διάταξη και ξεχωρίζει από το χαρακτηριστικό και πιο έντονο μοτίβο της κλεψύδρας στη γρίλια. Την σχεδόν εξωγήινη εικόνα του διαμορφώνουν, οι αεροδυναμικοί εξωτερικοί καθρέφτες, οι παντός είδους είσοδοι και έξοδοι για τον αέρα και την ψύξη των μηχανικών μερών και οι έντονες γωνίες στο πίσω τμήμα.

Την εικόνα συμπληρώνει η τετραπλή απόληξη της sport εξάτμισης και οι τροχοί των 20 ιντσών. Το 2+2 εσωτερικό παραπέμπει σε αυτό του RC Coupe, ενώ διαθέτει μια ενιαία κεντρική κονσόλα, αναλογικό ρολόι, ατμοσφαιρικό LED φωτισμό και αναβαθμισμένα χειριστήρια στην οθόνη αφής.

Όπως και να έχει με τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες, το γεγονός ότι θυμίζει μια ανοιχτή και πιο εκκεντρική και προσέγγιση του οικείου RC Coupe, το LF-C2 εκτός από την νέα σχεδιαστική κατεύθυνση σηματοδοτεί τη δρομολόγηση μιας αντίστοιχης έκδοσης παραγωγής.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024