Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Forester tS STI: Από την Ιαπωνία με αγάπη

Subaru Forester tS STI: Από την Ιαπωνία με αγάπη

Την υπογραφή της Subaru Technical International φέρουν οι παρεμβάσεις που μεταμορφώνουν το δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο Subaru Forester σε μια απόλυτη μηχανή οδήγησης.


Forester tS ονομάζεται η περιορισμένης παραγωγής έκδοση του δημοφιλούς SUV, η οποία φέρει την υπογραφή της Subaru Technical International και πρόκειται να διατεθεί αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά.

Σκοπός των βελτιωτικών επεμβάσεων που έχει δεχθεί η δίλιτρη, υπερτροφοδοτούμενη έκδοση βενζίνης του Subaru Forester αποτέλεσε η περαιτέρω βελτίωση των δυναμικών της χαρακτηριστικών και ειδικότερα της συμπεριφοράς της στην άσφαλτο.

Έτσι, πέρα από τις λιγότερο ή περισσότερο εμφανείς αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματός του, το Forester tS έχει να παρουσιάσει έναν μακρύ κατάλογο παρεμβάσεων που αφορούν στα μηχανικά μέρη του.

Οι τροχοί των 19 ιντσών από την BBS, το σύστημα πέδησης της Brembo, η χαμηλότερη -κατά 1,5 εκατοστά- απόσταση από το έδαφος, τα σκληρότερα ελατήρια και αμορτισέρ, οι μεγαλύτερου πάχους αντιστρεπτικοί δοκοί, η μπάρα θόλων και η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου του κινητήρα αλλά και του αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, αποτελούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης του Subaru Forester.

Αντιστοίχως, ανάμεσα στο πλήθος των λεπτομερειών που αναλαμβάνουν να δηλώσουν την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης έκδοσης στον θάλαμο επιβατών, ξεχωρίζουν τα καθίσματα με το λογότυπα της STI.

Το Subaru Forester tS θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες, με την τιμή του να διαμορφώνεται στην τοπική αγορά στα 34.170 δολάρια (περίπου 27.300 ευρώ προ φόρων).

auto.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024