Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα

Νέα «μικρή» AMG γκάμα εκδόσεων ετοιμάζει η Mercedes-Benz

Μια νέα και προσιτότερη γκάμα εκδόσεων που θα φέρουν την υπογραφή της AMG ετοιμάζει η Mercedes-Benz. Οι νέες AMG Sport εκδόσεις θα διαθέτουν το σπορ DNA και τις βελτιώσεις που συνεπάγεται το όνομα AMG σε μια μικρότερη όμως δόση από τις κλασικές ομώνυμες εκδόσεις προς όφελος μεγαλύτερης προσιτότητας.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να λανσάρει μια νέα γκάμα εκδόσεων επιδόσεων μοντέλων της με τα διακριτικά της AMG.

Η νέα γκάμα εκδόσεων με τα διακριτικά της AMG θα ονομάζεται AMG Sport και σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις «θα προσφέρει ενισχυμένες επιδόσεις και βελτιωμένα μηχανικά μέρη» ενώ, φιλοδοξεί να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των εκδόσεων AMG Sports Package των μοντέλων της φίρμας και των «κλασικών» AMG.

Έτσι, οι εκδόσεις AMG Sport θα διαθέτουν -σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του κάθε μοντέλου- επιπλέον ισχύ, standard τετρακίνηση (σε επιλεγμένες αγορές) ενώ οι βελτιώσεις του πλαισίου και το σύστημα πέδησης θα είναι το ίδιο με τα μοντέλα AMG.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Tobias Moers, επικεφαλής της Mercedes-ΑΜG για την νέα γκάμα: «Οι νέες AMG Sport εκδόσεις θα αποτελέσουν μια ιδιαίτερα πειστική πρόταση για τους πελάτες μας, καθιστώντας προσιτότερη την αυθεντική τεχνολογία sports cars σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο κοινό».

Tα δύο πρώτα μοντέλα που θα πάρουν το AMG Sport χρίσμα, συστήνοντας τη νέα γκάμα εκδόσεων επιδόσεων των Γερμανών θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2015. Αν και μέχρι στιγμής η Mercedes-Benz δεν έχει δώσει περαιτέρω στοιχεία το πιθανότερο είναι ότι το ένα θα είναι η νέα GLE Coupe.

auto.in.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024