Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το 2016 τα ηλεκτροκίνητα smart fortwo και forfour ed

Το 2016 τα ηλεκτροκίνητα smart fortwo και forfour ed

Υψηλότερες επενδύσεις για την κατασκευή μπαταριών, περισσότερες υβριδικές εκδόσεις αλλά και την ημερομηνία άφιξης των ηλεκτροκίνητων smart fortwo και forfour ανακοίνωσε ο μητρικός όμιλος των Mercedes-Benz και smart.

O όμιλος Daimler ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ στην Deutsche ACCUmotive, την εταιρεία που προμηθεύει μπαταρίες ιόντων λιθίου για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα των Mercedes-Benz και smart, αποκαλύπτοντας παράλληλα το χρόνο άφιξης των ηλεκτρικών εκδόσεων της νέας γενιάς των εμβληματικών αστικών μοντέλων -το 2016.

Επιπλέον, όπως αφήνεται να εννοηθεί, η νέα επένδυση συνεπάγεται περισσότερα ηλεκτροκίνητα και plug-in υβριδικά μοντέλα των Mercedes-Benz και smart εκτός από τις υφιστάμενες ήδη γνωστές αντίστοιχες εκδόσεις των C-Class, E-Class, S-Class και smart fortwo.

Αν και οι Γερμανοί δεν διευκρινίζουν ποια θα είναι τα άλλα μοντέλα που θα αποκτήσουν ηλεκτροκίνητες και plug-in υβριδικές εκδόσεις, αναφέρουν ότι «ο συστηματικός εξυβριδισμός είναι πάγια πολιτική» σε ό,τι αφορά τη στρατηγική για τους κινητήρες τους με απτή απόδειξη ότι ο αριθμός των υβριδικών μοντέλων που διέθεσαν το 2014 υπερκαλύπτει τον αριθμό αντίστοιχων εκδόσεων που έχουν διατεθεί από το σύνολο των Γερμανών κατασκευαστών.

auto.in.gr

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024