Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Karl 2015: Το νέο προσιτό

Opel Karl 2015: Το νέο προσιτό «μικρό»

H Opel συστήνει το Karl το νέο αυτοκίνητο πόλης και προσιτό alter ego του Adam, το οποίο με όπλο την γενναιοδωρία του σε στυλ και εξοπλισμό, προσβλέπει στην κορυφή της αστικής κατηγορίας.


Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες από το νέο μοντέλο της, το νέο αυτοκίνητο πόλης, Karl, το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της, κάτω από το πιο “lifestyle” Αdam.

Με μήκος 3,68 μέτρα, πέντε πόρτες, τη δυνατότητα φιλοξενίας πέντε ατόμων και τιμή που θα ξεκινά κάτω από τα 10.000 ευρώ το Karl, αν και προσιτότερο από το Adam, υπόσχεται να είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο τόσο σε στυλ όσο και σε επίπεδο επιλογών και εξοπλισμού.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις της Opel, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 10 χρωμάτων για το αμάξωμα και τροχούς από 14 έως 16 ιντσών.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τη «λίστα» του Karl πλαισιώνουν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Intellilink, cruise control, σύστημα ακούσιας αποτροπής αλλαγής λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, αλλά και σύστημα διεύθυνσης μεταβλητού λόγου και πρόγραμμα “city” για τη διευκόλυνση των ελιγμών στην πόλη.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η γερμανική φίρμα, το Karl το οποίο έχει κοινή αφετηρία με το Adam, έχει υποστεί βελτιώσεις στο πλαίσιο προς όφελος «της ασφάλειας και της άνεσης, στοχεύοντας στην κορυφή της κατηγορίας» μια προσέγγιση που ενισχύεται περαιτέρω από την παρουσία συστημάτων όπως το traction control και το hill start assist.

Το Karl θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2015 με ένα -αρχικά τουλάχιστον- κινητήρα, τον ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο του 1,0 λίτρου με απόδοση 75 ίππων και ο οποίος θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024