Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DB10: To νέο «Bond car»

Aston Martin DB10: To νέο «Bond car»

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα του νέου αυτοκινήτου του 007 το οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία με τον James Bond, SPECTRE, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν όπου να ‘ναι, με ορίζοντα το φθινόπωρο του 2015.

Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από το νέο τετράτροχο σύντροφο του James Bond στην καινούρια, 24η ταινία της σειράς η οποία θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2015 (6 Νοεμβρίου).

Η DB10 αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση στα Pinewood Studios του Λονδίνου, απ’ όπου και θα αρχίσουν, από αύριο 5 Δεκεμβρίου 2014, τα γυρίσματα για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή το Βρετανό πράκτορα.

Η νέα ταινία ονομάζεται SPECTRE από τα αρχικά των λέξεων SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, όπως ονομαζόταν η εγκληματική οργάνωση του «κακού» Ernst Stavro Blofeld που επινόησε ο Ian Fleming, δημιουργός του James Bond.

Για την ιστορία, η εγκληματική οργάνωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του 007 στο μυθιστόρημα Thunderball (Επιχείρηση Κεραυνός) που εκδόθηκε το 1961 με συγγραφέα τον Ian Fleming.

Η πρώτη αναφορά της οργάνωσης στον κινηματογράφο, ήταν στην πρώτη ταινία που γυρίστηκε με ήρωα τον James Bond, «Dr. No» όπου ο ομώνυμος κακός αυτοπροσιορίζεται ως μέλος της SPECTRE.

Οι λάτρεις του είδους θα θυμούνται ότι η οργάνωση επανέρχεται σε πολλές ταινίες ως αντίπαλος του Βρετανού πράκτορα ενώ, αν και οι κακοί, ελέω ηθοποιών και πλοκής, αλλάζουν από ταινία σε ταινία, σταθερό παραμένει το pet της οργάνωσης, μια γάτα Περσίας με διαμαντένιο περιδέραιο που, οι περισσότεροι θυμούνται… περισσότερο από τη σκοτεινή δομή και πορεία της SPECTRE.

Όπως και να έχει, η SPECTRE επιστρέφει ως τίτλος στην 24η ταινία του Bond τα γυρίσματα της οποίας θα φιλοξενηθούν σε Βρετανία, Μεξικό, Ρώμη, Ταγγέρη, Ερφούντ και Αυστρία. Σε ό,τι αφορά το cast, το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και πάλι ο Daniel Craig έχοντας δίπλα τους Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott καθώς και την «παλιά» αγαπημένη Aston Martin, σε μια εκδοχή που δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024